Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Escape City Tablet Game in Eindhoven

Details over dit uitje

De Escape city Game in hartje Eindhoven. Dit uitje is bij uitstek geschikt als teambuilding activiteit. Logisch nadenken en snelheid zijn van groot belang.

Aan u de zware taak om Dr. Crypto te verslaan en de gegijzelden te bevrijden. Echter is haas geboden want binnen anderhalf uur moet iedereen gevonden zijn.

Een pittige uitdaging! U gaat met behulp van een tablet aan de slag om binnen anderhalf uur zo veel mogelijk gegijzelden te bevrijden. U gaat op pad om virtuele locaties te ontdekken en gegijzelden te vinden. Door de stad te verkennen krijgt u hints die u op een slimme manier dient te gebruiken. Let dus goed op want hoe meer hints hoe makkelijker het wordt.

De bankrekening is gevuld door de stad en dit geldt is bestemd om zo veel mogelijk gegijzelden te bevrijden. Hoe meer geld u overhoudt hoe beter want het team met het grootste restbedrag is de winnaar van de Escape city tablet game.

De winnaars krijgen tijdens de afsluitende prijsuitreiking een kleine attentie uitgereikt.

Inclusief:
  • Een tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje
  • Een mooie prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit gezellige bedrijfsuitje van Eindhoven Excursies uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitdagende uitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan