Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Ratrace 88 in Eindhoven

Details over dit uitje

Jullie bedrijfsuitje of groepsuitje met vrienden echt in de steigers zetten begint met The Ratrace 88 van Eindhoven Excursies. Wij combineren de twee leukste spelthema’s (Wie is de Rat en Crazy 88) tot het ultieme uitje voor uw gezelschap. Avontuur, leuke uitdagingen en teambuilding zijn de ingrediënten van dit gezellige evenement.

Jullie complete gezelschap wordt in het centrum van Eindhoven opgedeeld in teams van 5 – 8 personen en op pad gestuurd met 10 belachelijke, hilarische en uitzinnige opdrachten. De uitvoering van de opdrachten moet als bewijs worden vastgelegd met de filmcamera, dit alles ook nog eens binnen de aangegeven tijd!

Wat jullie niet weten is dat voor elk team een Rat is aangewezen die jullie team probeert te ondermijnen.

De opdrachten variëren maar zijn zoiets als: bij een wildvreemd advocatenkantoor aanbellen en een kopje koffie vragen, een paar pegels verdienen als straatartiest op de Markt in Eindhoven of een gechoreografeerde dans doen die er nogal gek uitziet, zoiets dus.

Ondertussen is de Rat natuurlijk bezig alles in het honderd te laten lopen zodat er kostbare tijd wordt verloren! Georganiseerd gek doen binnen de tijdslimiet, dat is de Ratrace 88!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 lekkere drankje
  • Filmcamera’s tijdens het spel
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Filmbestanden na afloop digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

KORTING:

10 – 14 personen € 29,50: NU € 25,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 27,50: NU € 23,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen € 25,50: NU € 21,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Dit spelprogramma combineren met andere arrangementen van Eindhoven Excursies? Jullie complete dagje uit in Endhoven wordt geheel op maat verzorgd, inclusief de lekkerste lunches en diners. Bespreek alle mogelijkheden met onze medewerkers!

Met minder personen boeken dan staat aangegeven?:

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. Jullie kunnen uiteraard voor minder personen boeken maar hou dan rekening met een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan