Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordlunch in Eindhoven

Details over dit uitje

De politie vraagt u aandacht voor het volgende: op een niet nader te noemen datum is een lugubere moord gepleegd in een bekend Eindhovens horeca-etablissement. Eindhoven Excursies gaat samen met uw hele gezelschap tijdens een ludiek toneelspel op zoek naar het gevaarlijke sujet dat zich in uw gezelschap ophoudt. U krijgt een script, passende kleding om uw rol als maffiabaas of toiletjuffrouw geheel in stijl neer te zetten.

De Moordlunch is bij uitstek geschikt voor elk groepsuitje in Eindhoven dat een beetje spanning goed kan gebruiken. Het toneelspel aan tafel krijgt een geheel eigen dynamiek door de ondervragingstechnieken van onze rechercheur Woudstra die al zijn kennis en kunde zal gebruiken om de moordenaar te ontmaskeren. U mag dan wel heel onschuldig overkomen, maar denk maar niet dat u er te makkelijk vanaf komt.

Geniet van deze combinatie van theater en culinaire uitspattingen in het gezellige centrum van Eindhoven. Juist hier moet de onderwereld hoognodig worden aangepakt! De winnaar is diegene die de moordenaar in het cachot krijgt!

Uw moordspel combineren met een fantastisch diner of een leuke stadswandeling? Bel met onze medewerkers, zij kunnen uw familie-uitje, vriendenreünie of vrijgezellenfeest nog leuker maken!

Inclusief:
  • Heerlijke lunch
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Met de dagarrangementen van Eindhoven Excursies ontdekt u ‘Brabantstad Eindhoven’ op feestelijke wijze. Wij maken van elk groepsuitje of bedrijfsuitje een bijzondere belevenis. Neem uw gehele familie of vriendengroep mee voor een uniek en gezellig dagje uit in en rond het centrum.

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan