Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Diner in Eindhoven

Details over dit uitje

Een uitdagend en gezellig uitje in Eindhoven boeken met tal van culinaire verrassingen en een beetje teambuilding? Met het groepsuitje Speurtocht Dinner van Eindhoven Excursies ontdekt u de stad weer eens op een hele andere manier. Wij nemen u mee naar drie verschillende restaurants terwijl u een aantal vragen en puzzels oplost.

Welkom in het eerste restaurant van deze avond. Tijdens het nuttigen van het overheerlijke voorgerecht, krijgt elk team van ons een opdrachtenboekje met wat uitdagende vragen over de stad. Aan u de taak om uw eigen route door de stad te vinden en zo te belanden op het volgende culinaire adres! Al puzzelend ontdekt u het mooiste gedeelte van Eindhoven, lost vraagstukken op en voert u leuke opdrachten uit. En dit is nog niet alles! Daarbij komt natuurlijk ook nog een stukje competitie kijken, uw groep zal worden opgedeeld in teams of koppels voor maximaal spelplezier!

U eindigt gezellig samen in het laatste restaurant waar tijdens het opdienen van het majestueuze dessert een heuse prijsuitreiking op het programma staat. Uw begeleider en ceremoniemeester heeft alles hopelijk nauwlettend in de gaten gehouden en telt de scores bij elkaar op. Dit Speurtocht Dinner staat garant voor een origineel avondje uit in Eindhoven!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Speurtocht deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Speurtocht deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Een vragen- en opdrachtenboekje
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team of koppel
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan