Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Hangover Tablet Game in Eindhoven

Details over dit uitje

Dat was een leuk feestje gisteravond, maar inmiddels is het weer ochtend en is iedereen vergeten wat hij of zij gisteren allemaal heeft uitgespookt. Behoorlijk brak en met een flinke kater probeer je te herinneren wat er allemaal is gebeurd. Ziedaar het ludieke uitgangspunt van het ultieme groepsuitje van dit moment, The Hangover van Eindhoven Excursies!

Verloren tanden, gruwelijke tatoeages, gestolen portemonnees en een knallende koppijn, het zijn de naweeën van een knotsgekke avond. Plotseling besef je dat er ook nog zoiets als een huwelijk aanstaande is! En daar moet nog van alles voor geregeld worden!

Met behulp van een tablet worden jullie kriskras door Eindhoven geleid met als om munten te verzamelen en hiermee zaken te regelen, zoals het herstellen van je gebit of het afbetalen van de ringen. Deze items dienen vervolgens afgeleverd te worden op de feestlocatie!

Terwijl het allemaal al heel erg vervelend is, besluiten wij om jullie avontuur toch nog wat moeilijker te maken. Ontwijk de aanhankelijke striptease danseres van gisteravond en de schoonmoeder van de gom, deze lopen namelijk gewoon vrij rond in de stad! Valt het huwelijk nog te redden?

Onder het genot van een welverdiend drankje zal het winnende team bekend gemaakt worden. Is het jullie gelukt? We hopen het van harte!

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • 1 drankje
  • Een tablet per team
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Dit spelprogramma combineren met andere arrangementen van Eindhoven Excursies? Jullie complete dagje uit in Endhoven wordt geheel op maat verzorgd, inclusief de lekkerste lunches en diners. Bespreek alle mogelijkheden met onze medewerkers!

Met minder personen boeken dan staat aangegeven?:

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. Jullie kunnen uiteraard voor minder personen boeken maar hou dan rekening met een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan