Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Lunch in Eindhoven

Details over dit uitje

Een enerverend groepsuitje beleven in het centrum van Eindhoven in originele en oergezellige Brabantse stijl? Daar horen natuurlijk wat uitdagende opdrachten en avonturen bij! Welkom bij de Crazy Lunch van Eindhoven Excursies, een evenement vol culinaire verrassingen en Crazy avonturen voor vrienden, familie en collega's. Het is niet alleen een uitje dat zorgt voor de noodzakelijke teambuilding, maar vooral een evenement dat bol staat van hilarische verrassingen.

In drie etappes gaat u op stap in het centrum van Eindhoven, rond de Markt waar het kloppend hart van de Eindhovense horeca gevestigd is. Uw gezelschap wordt verdeeld in teams en iedere groep gaat de gekste opdrachten uitvoeren. Even aanbellen bij een wildvreemde voor een kopje koffie, geld verdienen als straatartiesten, met z'n allen een gek dansje doen, het is allemaal mogelijk.

Na elke opdracht wandelt u weer een ander restaurant in voor een heerlijke culinaire verrassing. U moet ook alle opdrachten op video opnemen, zodat we in ieder geval bewijs hebben dat u deze proeve van bekwaamheid hebt doorstaan!

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze Crazy Lunch? Bel met onze professionele medewerkers en bespreek uw uitje in de mooiste stad van Brabant van A to Z!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Crazy game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Crazy game deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Filmcamera tijdens het spel
  • Filmbestanden na afloop digitaal toegestuurd
  • Uitgebreid 3-gangen lunch
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

KORTING:

vanaf 10 personen € 48,50: NU € 44,50 p.p. excl. BTW

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Met de dagarrangementen van Eindhoven Excursies ontdekt u 'Brabantstad Eindhoven' op feestelijke wijze. Wij maken van elk groepsuitje of bedrijfsuitje een bijzondere belevenis. Neem uw gehele familie of vriendengroep mee voor een uniek en gezellig dagje uit in en rond het centrum.

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan