Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat in Eindhoven

Details over dit uitje

Wie is de Rat van Eindhoven Excursies brengt vooral avontuur tijdens uw groepsuitje of bedrijfsuitje in Eindhoven. Jullie gaan in teams de stad in om leuke, spannende en enerverende opdrachten uit te voeren. Terwijl alles goed blijkt te gaan, is de Rat bezig jullie team op slinkse wijze uit elkaar te spelen. Je speelt niet alleen tegen deze saboteur maar ook tegen de klok!

Een aantal bekende Nederlanders voert spectaculaire opdrachten uit, ergens op deze wereld. Daarbij worden ze echter gehinderd door een rat! Zijn of haar opdracht is het spel en de deelnemers op alle mogelijke manieren te ondermijnen en te saboteren…uiteraard zonder dat een van de spelers daar erg in heeft!

Na afloop komt het hele gezelschap bij elkaar in een leuke kroeg voor de uitreiking van de hoofdprijs voor het beste team! Bent u er klaar voor?

Wie is de Rat is één van onze vele avontuurlijke City Games. Het spel is te spelen in kleine en grotere groepen en zorgt bij uitstek voor de noodzakelijke teambuilding!

Inclusief:
  • 1 drankje
  • Vakkundige begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Prijs voor het beste team en rat
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

KORTING

10 – 14 personen € 29,50: NU € 25,50 p.p. excl. BTW
15 – > personen € 27,50: NU € 23,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Dit spelprogramma combineren met andere arrangementen van Eindhoven Excursies? Jullie complete dagje uit in Endhoven wordt geheel op maat verzorgd, inclusief de lekkerste lunches en diners. Bespreek alle mogelijkheden met onze medewerkers!

Met minder personen boeken dan staat aangegeven?:

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. Jullie kunnen uiteraard voor minder personen boeken maar hou dan rekening met een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan