Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou Van Holland Quiz in Eindhoven

Details over dit uitje

Veelgeprezen en altijd oergezellig, Ik Hou van Holland van Eindhoven Excursies gaat door waar het gelijknamige Tv-programma ophoudt. Wij hebben een nog leukere quizmaster en een prachtig decor voor jullie klaar staan om jullie ultieme groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest te vieren. Met de leukste muziekfragmenten en de meest verrassende vragen is dit een prima gelegenheid om jullie kennis over ons kleine kikkerlandje eens te testen.

Reserveer dit gezellige feest voor jullie bedrijfsuitje of uitstapje, wij stellen jullie de leukste vragen over de Nederlandstalige muziek, over artiesten, BN-ers en nog veel meer!

Het zijn geen saaie vragen die jullie tijdens deze Ik hou van Holland Quiz krijgen voorgeschoteld! Ludiek en soms onthullende, maar vooral ook informatieve feiten over het wel en wee van Nederlandse artiesten en BN-ers, het sexuele gedrag van de gemiddelde Brabantse loodgieter afgewisseld met opzwepende en vrolijke muzikale fragmenten, alles komen jullie te weten door de diverse spelronden te spelen.

Ik Hou van Holland wordt gespeeld in verschillende teams. Word het de jongens tegen de meisjes of oud tegen jong? Het kan allemaal geregeld worden tijdens deze aflevering van Ik Hou van Holland! Het beste team krijgt van ons een unieke prijs overhandigt en kan gaan genieten van de eeuwige roem.

Inclusief:
  • Enthousiaste Quizmaster
  • Fraai Decor
  • Rad
  • Leuke kostuums en oranje attributen
  • Mooie prijs voor het winnende team
  • Gezellige locatie in hartje Eindhoven
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Deze quiz combineren met andere arrangementen van Eindhoven Excursies? Jullie complete dagje uit in Endhoven wordt geheel op maat verzorgd, inclusief de lekkerste lunches en diners. Bespreek alle mogelijkheden met onze medewerkers!

Met minder personen boeken dan staat aangegeven?:

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. Jullie kunnen uiteraard voor minder personen boeken maar hou dan rekening met een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan