Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Kolonisten van Eindhoven – Tablet City Game

Details over dit uitje

Ontdek, verover en koloniseer! Het spelprogramma 'De Kolonisten van Eindhoven' van Eindhoven Excursie is het ideale groepsuitje of bedrijfsevent voor iedereen die van avontuur en van het bekende bordspel 'Kolonisten van Catan' houdt. Ook als u het niet kent, wordt u al snel aangestoken door het uitdagende karakter van deze avontuurlijke City Game. Verzamel grondstoffen, verhandel producten en haal de meeste overwinningspunten binnen. Maak van uw gezelschap een goed op elkaar ingespeeld team kolonisten!

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Elk team krijgt Tablets mee om het spel te kunnen spelen. Net zoals bij het originele bordspel, heeft u de mogelijkheid om ridderkaarten te spelen, ontwikkelingskaarten te kopen en hele gebieden in Eindhoven te plunderen. Redeneer en acteer als een echte kolonist en probeer de tegenstander de loef af te steken!

Volg uw tablet, bepaal de ideale route door de stad en probeer voordat uw tegenstander arriveert de grondstoffen zeker te stellen. Doe onze foto-opdrachten en laat uw team vereeuwigen op verschillende locaties in de stad. Uiteindelijk komt iedereen weer bij elkaar voor de enige echte Kolonisten Prijsuitreiking, een ceremonie waar de VOC nog nooit aan heeft gedacht.

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit gezellige groepsuitje van Eindhoven Excursies uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan