Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Culinaire Fotospeurtocht in Eindhoven

Details over dit uitje

Voor iedereen die van lekker eten houdt en zijn fotocamera of mobieltje altijd bij de hand heeft om mooie plaatjes te schieten, heeft Eindhoven Excursies hét ideale arrangement in huis. De Culinaire Fotospeurtocht is meer dan alleen een stadswandeling, het is een evenement vol leuke en uitdagende foto-opdrachten en maar liefst drie bezoekjes aan voortreffelijke horeca-etablissementen. Het is dan ook de perfecte gelegenheid om met familie, vrienden of collega's de stad Eindhoven goed te verkennen.

Welkom in het eerste restaurant, waar wij u verwelkomen met een drankje en uitleg over deze speciale fotospeurtocht. Uw gezelschap wordt opgedeeld in teams van maximaal 8 personen. Elk team gaat met een camera op pad in het centrum van Eindhoven om speciale foto-opdrachten te vervullen.

Er wordt natuurlijk geen telegraafjournalistiek bedreven maar mocht u een bekende Brabander tegenkomen dan raden we u aan zeker een paar plaatjes te schieten! Nadat u de opdrachten heeft uitgevoerd, loopt u naar een volgend restaurant voor het voorgerecht, waarna u al fotograverend de pas erin zet op weg naar het laatste adres voor het hoofd- en nagerecht.

Op het eind van de avond staat er voor de winnaar de enige echte hoofdprijs klaar en krijgt u achteraf de filmbestanden digitaal toegestuurd!

Programma-indicatie:

15.00 - 15.30 Feestelijke ontvangst met drankje en programma uitleg
15.30 - 17.00 Puzzeltocht deel 1
17.00 - 17.45 Voorgerecht
17.45 - 18.45 Puzzeltocht deel 2
18.45 - 20.15 Hoofd- en nagerecht
20.15 - 20.30 Prijsuitreiking

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Uitgebreid 3 gangen diner
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Een camera voor elk team
  • Alle filmbestanden worden digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

KORTING:

vanaf 10 personen € 59,50: NU € 55,50 p.p. excl. BTW

Met de dagarrangementen van Eindhoven Excursies ontdekt u 'Brabantstad Eindhoven' op feestelijke wijze. Wij maken van elk groepsuitje of bedrijfsuitje een bijzondere belevenis. Neem uw gehele familie of vriendengroep mee voor een uniek en gezellig dagje uit in en rond het centrum.

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan