Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Tablet Game in Eindhoven

Details over dit uitje

Eén van de meest populaire city games van Eindhoven Excursies is de Empire City Tablet Game. Wij maken van jullie groepsuitje of bedrijfsuitje een waanzinnig en uitdagend avontuur in het centrum van Eindhoven. In teams gaan jullie op pad in de rol van vastgoedtycoons. Het doel is om zoveel mogelijk gebouwen in te sluiten en zo geld te verdienen. Het spel werkt alsvolgt:

Alle teamleden krijgen GPS tablets mee. Op de tablets zien jullie een plattegrond van de stad, waarop jullie team, de concurrentie, de gebouwen en nog vele andere extra’s verschijnen. Door met jullie team gebouwen in te sluiten komen deze in jullie vastgoedportefeuille, maar let op! Als de tegenstander jullie insluit stelen ze geld van jullie rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best!

We sluiten het programma af met een heerlijk drankje en een feestelijke prijsuitreiking in een gezellig Eindhovens café.
Empire City Game in Eindhoven is één van onze vele avontuurlijke City Games. Het spel is te spelen in kleine en grotere groepen en zorgt bij uitstek voor de noodzakelijke teambuilding!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • GPS Tablets
  • Gegarandeerde teambuilding
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Dit spelprogramma combineren met andere arrangementen van Eindhoven Excursies? Jullie complete dagje uit in Endhoven wordt geheel op maat verzorgd, inclusief de lekkerste lunches en diners. Bespreek alle mogelijkheden met onze medewerkers!

Met minder personen boeken dan staat aangegeven?:

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. Jullie kunnen uiteraard voor minder personen boeken maar hou dan rekening met een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan