Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Oud Brabantse Spelen in Eindhoven

Details over dit uitje

Gezelliger dan de Olympische spelen en te reserveren voor jong en oud! Ook als bedrijfsuitje zijn deze Oud Brabantse Spelen van Eindhoven Excursies een ludiek en oergezellig alternatief. Vandaag gaan jullie allemaal spelletjes doen die een eeuw geleden door iedereen werden gedaan. En dan hebben we het niet over mens-erger-je-nieten bij kaarslicht!

Weg met die iPad en alle andere digitale prullaria die vooral veel tijd en energie opslokken. Speel de leukste spelletjes waarvoor jullie alleen wat behendigheid nodig hebben. Games uit de tijd dat de kids nog niet zaten te whatsappen tijdens het avondeten en nog wisten wat knikkers waren!

We nemen jullie mee naar een gezellige locatie in hartje Eindhoven waar een aantal originele Oud Brabantse spelletjes voor jullie staan opgesteld. Jullie gezelschap zal wordt opgesplitst in verschillende teams en je gaat de strijd aan tegen elkaar! Teamspirit, doorzettingsvermogen en vingervlugheid zijn belangrijk!

Overtref en overtroef de tegenstander met deze behendigheidsspelletjes en win aan het einde van de dag de enige echte Trofee der Brabantse Spelen!

Maak een selectie uit de onderstaande onderdelen:

- Bibberspiraal
- Sjoelen
- Stokvangen
- Ringwerpen
- Slingerplank
- Labyrint
- Spiegelschrift schrijven
- Pluimert
- Gatenkaasspel
- Trekbal
- Kroningsspel
- Hengelen
- Mikado
- Blikgooien
- Tolspel

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Tip:

Dit spelprogramma combineren met andere arrangementen van Eindhoven Excursies? Jullie complete dagje uit in Endhoven wordt geheel op maat verzorgd, inclusief de lekkerste lunches en diners. Bespreek alle mogelijkheden met onze medewerkers!

Met minder personen boeken dan staat aangegeven?:

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. Jullie kunnen uiteraard voor minder personen boeken maar hou dan rekening met een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan