Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars Lunch in Eindhoven

Details over dit uitje

Zoekt u nog een zeer origineel groepsuitje of bedrijfsuitje in het centrum van Eindhoven? Eindhoven Excursies bouwt voort op het bekende Tv-programma waarin deelnemers worden gerankt aan de hand van grappige, onthullende en ludieke vragen. Onze Ranking The Stars Lunch combineert deze bekende quiz met een overheelijke lunch. Ranking The Stars is het ideale concept om uw vrijgezellenfeest, huwelijksfeest of bedrijfsuitje extra feestelijk te maken!

De quiz wordt gespeeld tijdens of vlak na de lunch. Afhankelijk van de grote van uw gezelschap organiseren wij deze Ranking The Stars aflevering geheel op maat. U speelt in teams of koppels en probeert de tegenstanders zo goed mogelijk in kaart te brengen. Wie heeft de meeste relaties gehad? Wie heeft teveel schoenen in haar kast staan? Deze en nog veel meer onthullende vragen komen tijdens deze gezellige spelshow voorbij.

Een paar dagen voor het spelprogramma vult u een vragenlijst in, als jullie eenmaal bij elkaar zijn gekomen, dan zijn alle ins- en outs bij ons bekend. Onze spelleider stelt afwisselend een meerkeuze of open vraag aan de deelnemende groepen. Het team dat jullie collega's of vrienden het beste kan inschatten gaat er met de Ranking The Stars hoofdprijs vandoor!

Inclusief:
  • Ranking The Stars Quiz met enthousiaste Quizmaster
  • 3 gangen lunch in een restaurant naar keuze
  • Prachtige Ranking The Stars hoofdprijs voor de winnaar
  • Gezellige locatie Eindhoven
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Met de dagarrangementen van Eindhoven Excursies ontdekt u 'Brabantstad Eindhoven' op feestelijke wijze. Wij maken van elk groepsuitje of bedrijfsuitje een bijzondere belevenis. Neem uw gehele familie of vriendengroep mee voor een uniek en gezellig dagje uit in en rond het centrum.

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan