Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture fotopuzzeltocht in Eindhoven

Details over dit uitje

Bedrijfsuitje of groepsuitje in Eindhoven organiseren? Doe een puzzeltocht met visuele hulpmiddelen! Bewijsmiddelen wel te verstaan, want naast een aantal uitdagende opdrachten en locaties krijgen jullie een fotocamera mee om jullie teaminzet te vereeuwigen. Welkom bij de Get The Picture Fotopuzzeltocht van Eindhoven Excursies, dé ontdekkingsreis door de mooiste stad van Brabant, waarbij teambuilding en doorzettingsvermogen op de proef worden gesteld.

Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams en onze begeleiders leggen alle spelregels tot in detail aan jullie uit. Jullie krijgen een routekaart en een opdrachtenboekje. Bonuspunten zijn te verkrijgen als jullie bijvoorbeeld een BB-er (bekende Brabander) fotograferen, de burgemeester op foto weten te zetten of een vlaai op een originele wijze portretteren (dat moet niet al te moeilijk zijn).

Na afloop komen alle teams weer bij elkaar in een gezellig café voor de prijsuitreiking. Onze professionele jury kiest vervolgens de winnaar die er met de ‘Get the Picture’ hoofdprijs vandoor gaat! Na afloop wordt al het beeldmateriaal digitaal naar jullie toegestuurd.

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Vakkundige begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Beeldmateriaal wordt digitaal toegestuurd
  • Teambuilding
  • 1 drankje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

TIP:

Deze puzzeltocht combineren met andere arrangementen van Eindhoven Excursies? Jullie complete dagje uit in Endhoven wordt geheel op maat verzorgd, inclusief de lekkerste lunches en diners. Bespreek alle mogelijkheden met onze medewerkers!

Met minder personen boeken dan staat aangegeven?

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. Jullie kunnen uiteraard voor minder personen boeken maar hou dan rekening met een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan