Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderarrangement Philipsstadion in Eindhoven

Details over dit uitje

Wilt u een businessmeeting organiseren, een seminar houden of een social event, een lezing of presentatie geven op een prachtige centrale locatie in Eindhoven? Het Philipsstadion in Eindhoven biedt u een groot aantal volledig ingerichte vergaderruimten en lounges die voor een dagdeel of een hele dag voor u te boeken zijn. Van grote tot kleinere zaaltjes, Eindhoven Excursies stemt de ruimte precies af op het verwachte aantal deelnemers van uw event of meeting.

Uw gezelschap wordt ontvangen met koffie, thee en wat lekkernijen waarna u rustig uw vergadering of teambuildingsessie kunt voortzetten. De diverse vergaderzalen hebben de naam gekregen van bekende oud PSV-spelers uit het verleden. Elk zaal is geheel op maat voor u in te richten. Bovendien kunt u naast uw presentatie of vergadering, ook een rondleiding door het stadion organiseren.

Lunch of diner is zo te regelen in het stadion. De diverse lounges bieden voldoende ruimte voor kleine en grotere groepen.

Met collega’s of relaties een wedstrijd spelen op de grasmat van PSV? Abseilen vanaf de dakrand van het Philips Stadion? Er zijn veel bijzondere activiteiten mogelijk in het stadion. Bespreek uw wensen met onze medewerkers voor een volledig georganiseerd event.

Inclusief:
  • Koffie en thee met zoete lekkernijen tijdens de ontvangst
  • Koffie en thee met iets zoets tijdens de pauze
  • Flesjes mineraalwater en pepermuntjes
  • Te boeken op de door u gewenste dag of per dagdeel

Lunch optioneel:

- Luxe broodjes & wraps gemaakt met streekproducten
- Verse dagsoep
- Proeverij van zoete lekkernijen
- Diverse salades
- Koffie specialiteiten & herbal tea
- Power smoothies & healthy juices
- Melk & karnemelk

Eindhoven Excursies organiseert uw businessmeeting, informatiebijeenkomst, social event, lezing, congres of ander evenement voor een grotere groep mensen geheel op maat. Wij weten exact waar de diverse A-locaties in Eindhoven voor uw speciale event of meeting te vinden zijn. Bespreek al uw wensen met onze medewerkers en maak van uw vergaderarrangement een prima georganiseerd event.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan