Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Aristo vergaderarrangement Eindhoven

Details over dit uitje

Misschien wel één van de meest veelzijdige locaties om een businessmeeting, social event of seminar in 'de Brainport van Eindhoven' te organiseren. Aristo Eindhoven biedt u een groot aantal verschillende ruimten die geheel op maat voor u kunnen worden ingericht. Aristo bevindt zich op loopafstand van het station en biedt u ook uitstekende parkeerfaciliteiten.

Samen met Eindhoven Excursies zet u uw event professioneel op kaart. Wij zorgen ervoor dat lunch, diner, eventuele rondleidingen mooi worden gecombineerd met uw event. Aristo beschikt over een prachtige grand café en uitstekende cateringfaciliteiten. Een prima lokatie dus om uw vergadering of teamsessie te combineren met een goed buffet of lekkere hapjes.

Aristo beschikt over 34 zalen geschikt tot 200 personen. Uniek is 'De Vierde', de congresetage met de Brainportzaal voor 150 personen, de 4 breakoutrooms en eigentijdse horecalounge. Deze ruimte is zeer geschikt voor de wat grotere events.

Bijzonderheden van Aristo:

- Te boeken op de door u gewenste dag of dagdeel
- Hartje centrum Eindhoven
- 34 zalen + loungeruimtes voor groepswerk of om te pauzeren
- Grand café en twee restaurants met catering uit eigen keuken
- Congresetage 'De Vierde'
- Gratis draadloos Wi-Fi
- Gratis flexwerken
- Op loopafstand van NS Station Eindhoven

Lunch optioneel:

Een heerlijke soep, diverse (biologische) broodsoorten, hartig en zoet beleg, rauwkost en diverse salades, warme gerechten en snacks, sappen, (karne)melk en fruit. De variëteit is enorm. De warme gerechten worden 'live' bereid.

Eindhoven Excursies organiseert uw businessmeeting, informatiebijeenkomst, social event, lezing, congres of ander evenement voor een grotere groep mensen geheel op maat. Wij weten exact waar de diverse A-locaties in Eindhoven voor uw speciale event of meeting te vinden zijn. Bespreek al uw wensen met onze medewerkers en maak van uw vergaderarrangement een prima georganiseerd event.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan