Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen in het van Abbemuseum in Eindhoven

Details over dit uitje

Zoekt u nog naar een unieke locatie om te vergaderen of om een speciaal event of informatiebijeenkomst te organiseren? Het Van Abbemuseum is een inspirerende en comfortabele omgeving om uw businessmeeting of social event in de steigers te zetten. Het museum beschikt over een ruim auditorium en een mooie vergaderzaal. Tevens kunt u gebruik maken van het museumcafé en kunt u uiteraard uw collega's.

De bijzondere museumarchitectuur van het Van Abbemuseum biedt een uitstekende sfeer voor uw zakelijke of feestelijke bijeenkomst. Het auditorium heeft een vaste theateropstelling. De ruimte beschikt over een podium van 2,75 x 5 meter en is voorzien van katheder, internetaansluiting, beeld- , licht- en geluidsapparatuur.

Eindhoven Excursies organiseert i.s.m. het Van Abbemuseum diverse rondleidingen zoals een kunstrondleiding, een rondleiding en presentatie van alle tijdelijke tentoonstellingen en een architectuurrondleiding. Dit zijn rondleidingen die uitstekend rond uw vergadersessie kunnen worden georganiseerd.

Meer weten over de vergaderfaciliteiten in het Van Abbemuseum? Bespreek al uw wensen met onze medewerkers!

Bijzonderheden:

- Te boeken op de door u gewenste dag of per dagdeel
- Centrale locatie Eindhoven
- Ruim Auditorium met in totaal plaats voor 135 personen
- Uitstekende parkeerfaciliteiten
- Rondleidingen door het museum mogelijk
- Professionele gids tijdens rondleiding mogelijk

Eindhoven Excursies organiseert uw businessmeeting, informatiebijeenkomst, social event, lezing, congres of ander evenement voor een grotere groep mensen geheel op maat. Wij weten exact waar de diverse A-locaties in Eindhoven voor uw speciale event of meeting te vinden zijn. Bespreek al uw wensen met onze medewerkers en maak van uw vergaderarrangement een prima georganiseerd event.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan