040 82 00 108
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen in het van Abbemuseum in Eindhoven

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Vergaderen in het van Abbemuseum in Eindhoven

Zoekt u nog naar een unieke locatie om te vergaderen of om een speciaal event of informatiebijeenkomst te organiseren? Het Van Abbemuseum is een inspirerende en comfortabele omgeving om uw businessmeeting of social event in de steigers te zetten. Het museum beschikt over een ruim auditorium en een mooie vergaderzaal. Tevens kunt u gebruik maken van het museumcafé en kunt u uiteraard uw collega's.

De bijzondere museumarchitectuur van het Van Abbemuseum biedt een uitstekende sfeer voor uw zakelijke of feestelijke bijeenkomst. Het auditorium heeft een vaste theateropstelling. De ruimte beschikt over een podium van 2,75 x 5 meter en is voorzien van katheder, internetaansluiting, beeld- , licht- en geluidsapparatuur.

Eindhoven Excursies organiseert i.s.m. het Van Abbemuseum diverse rondleidingen zoals een kunstrondleiding, een rondleiding en presentatie van alle tijdelijke tentoonstellingen en een architectuurrondleiding. Dit zijn rondleidingen die uitstekend rond uw vergadersessie kunnen worden georganiseerd.

Meer weten over de vergaderfaciliteiten in het Van Abbemuseum? Bespreek al uw wensen met onze medewerkers!

Bijzonderheden:

- Te boeken op de door u gewenste dag of per dagdeel
- Centrale locatie Eindhoven
- Ruim Auditorium met in totaal plaats voor 135 personen
- Uitstekende parkeerfaciliteiten
- Rondleidingen door het museum mogelijk
- Professionele gids tijdens rondleiding mogelijk

Eindhoven Excursies organiseert uw businessmeeting, informatiebijeenkomst, social event, lezing, congres of ander evenement voor een grotere groep mensen geheel op maat. Wij weten exact waar de diverse A-locaties in Eindhoven voor uw speciale event of meeting te vinden zijn. Bespreek al uw wensen met onze medewerkers en maak van uw vergaderarrangement een prima georganiseerd event.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Eindhoven starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van de markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Eindhoven Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Eindhoven Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Eindhoven is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Eindhoven Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Eindhoven Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Eindhoven Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan