Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderarrangement Philipsmuseum Eindhoven

Details over dit uitje

De ideale locatie voor een vergadering, businessmeeting of social event. Dit vergaderarrangement in van Eindhoven Excursies in het Philipsmuseum is van alle gemakken voorzien. Het Philips Museum biedt u een inspirerende omgeving en voldoende parkeerfaciliteiten om uw businessmeeting of event professioneel vorm te geven. De vergaderfaciliteiten zijn geschikt tot maximaal 110 personen en de zaaltjes zijn in diverse opstellingen te arrangeren.

Het museumcafé biedt u uitstekende lunchfaciliteiten. Ook een rondleiding door het museum onder leiding van een professionele gids kan worden gerealiseerd.

Het Philips museum biedt naast zakelijke meetings zoals vergaderingen, trainingen en workshops ook mogelijkheden voor exclusief gebruik van het museum voor diner/ social events.

In 1891 is op de huidige locatie van het museum Philips begonnen met zijn onderneming. Het fabriekje, zoals het werd genoemd, is nu volledig gerenoveerd en omgebouwd tot volwaardig museum. Voor het gebouw is een imposante glazen galerij gebouwd. Het oorspronkelijke pand, een rijksmonument, is intact gebleven.

Inclusief:
  • Wifi /beamer / groot projectiescherm/ audio / video / microfoon (revers microfoons)
  • Laptop computer
  • Teleconferentie apparatuur
  • Te boeken op de door u gewenste dag of per dagdeel

Optioneel:

- Bezoek Museum op eigen gelegenheid
- Rondleiding museum met gids
- Lunch of borrel na afloop in het Museumcafé

Eindhoven Excursies organiseert uw businessmeeting, informatiebijeenkomst, social event, lezing, congres of ander evenement voor een grotere groep mensen geheel op maat. Wij weten exact waar de diverse A-locaties in Eindhoven voor uw speciale event of meeting te vinden zijn. Bespreek al uw wensen met onze medewerkers en maak van uw vergaderarrangement een prima georganiseerd event.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan