Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Lunchspel in Eindhoven

Details over dit uitje

Willen jullie een real-life 'City Adventure' beleven in Eindhoven en ook nog even lunchen in drie verschillende restaurants? Het Wie is de Rat Lunchspel van Eindhoven Excursies combineert de beste ingrediënten voor een heerlijk groepsuitje of bedrijfsuitje. Het spel is ontwikkeld vanuit, jullie raden het al, het bekende Tv-programma met die iets andere naam.

Het is de bedoeling dat jullie allerlei uitdagende opdrachten gaat uitvoeren terwijl jullie weten dat er iemand in jullie groep alles probeert te saboteren. Het spel wordt gespeeld in verschillende teams.

Jullie hoeven geen koude rivieren over te zwemmen of bergen te beklimmen, maar reken er maar op dat er een aantal ludieke en enerverende opdrachten voor jullie op het programma staan.

Tijdens het spel genieten jullie ook nog eens van een heerlijke lunch verdeelt over drie restaurant op drie verschillende gezellige locaties. Het spelprogramma wordt gespeeld in een aantal spelronden, na elke ronde schuiven jullie weer aan in een ander horeca-etablissement. In het laatste restaurant wordt het beste team beloond met een prachtige hoofdprijs en wordt de Rat geraden en onthuld.

Spectaculair? Verrassend? De Rat kan zijn identiteit altijd goed geheim houden. De uitdaging is om iedereen goed in de gaten te houden, want hij of zij laat altijd wel een steekje vallen! Veel plezier!

Inclusief:
  • Begeleiding
  • Uitgebreide 3-gangen lunch in drie verschillende restaurants
  • Materiaal
  • Locatie hartje Eindhoven
  • Prijs voor het beste team en de slimste Rat
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Met de dagarrangementen van Eindhoven Excursies ontdekt u 'Brabantstad Eindhoven' op feestelijke wijze. Wij maken van elk groepsuitje of bedrijfsuitje een bijzondere belevenis. Neem uw gehele familie of vriendengroep mee voor een uniek en gezellig dagje uit in en rond het centrum.

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan