Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

DE Speurtocht in Eindhoven

Details over dit uitje

Een gezellig dagje uit organiseren in het centrum van Eindhoven? Begin dan eens aan DE SPEURTOCHT van Eindhoven Excursies. Jawel, het staat in hoofdletters geschreven. Het is niet zomaar een speurtocht, het is een avontuurlijke ontdekkingstocht waarbij uitdagende vragen moeten worden beantwoord en waarbij teamspirit en teambuilding een grote rol speelt.

Aan de hand van leuke doch pittige vragen sturen wij jullie op pad langs de mooiste plekjes van de stad. Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams die met een opdrachtenboekje en een stadskaart op pad gaan. De opdrachten zullen binnen de tijd moeten zijn volbracht.
Eindhoven staat uiteraard bekend om de Markt, het centrale plein van de stad maar ook om gebouwen zoals de Admirant, de St.Catharinakerk, de lichttoren en bijvoorbeeld de ‘Witte Dame’. Eindhoven is uiteraard een moderne stad maar kent ook 140 prachtige Rijksmonumenten. Genoeg stof dus om voor jullie gezelschap wat boeiende, grappige en verrassende vragen op te stellen.

De vragen en opdrachten die wij voor jullie bedacht hebben zullen onherroepelijk leiden naar de gezellige winkelstraten en kleinere steegjes zodat jullie alles komen over de vele bezienswaardigheden die Eindhoven rijk is. Uiteindelijk wordt verzameld in een gezellig café voor de prijsuitreiking en een lekker pilsje!

Inclusief:
  • Een vragen- en opdrachtenboekje
  • Vakkundige begeleiding
  • 2 drankjes (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De speurtochten van Eindhoven Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (The Eindhoven Excursies “treasure hunts” are also available in the English language).

Tip:

Deze speurtocht combineren met andere arrangementen van Eindhoven Excursies? Jullie complete dagje uit in Endhoven wordt geheel op maat verzorgd, inclusief de lekkerste lunches en diners. Bespreek alle mogelijkheden met onze medewerkers!

Met minder personen boeken dan staat aangegeven?:

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. Jullie kunnen uiteraard voor minder personen boeken maar hou dan rekening met een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan