Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Speurtocht in Eindhoven

Details over dit uitje

De GPS Speurtocht van Eindhoven Excursies maakt van jullie dagje uit een ontdekkingsreis door de stad. Het is het ideale event om jullie groepsuitje of bedrijfsuitje echt avontuurlijk te maken. Tijdens deze speurtocht maken jullie gebruik van GPS om de route naar de diverse checkpoints en landmarks van Eindhoven te vinden. En dat klinkt gemakkelijker dan jullie denken.

Jullie groep wordt verdeeld in teams van maximaal 5 tot 8 personen. Elk team krijgt zijn eigen GPS-ontvanger mee. Met alleen de coördinaten ben je er nog niet. Jullie moeten dus zélf de juiste straatjes, steegjes en pleinen in de stad zien te vinden, waarlangs jullie uiteindelijk (zo snel mogelijk!) de volgende locatie moeten zien te bereiken!

Jullie komen niet alleen op 'de Markt' en de omliggende straten, tijdens deze speurtocht is nog veel meer te zien! En uiteraard zo snel mogelijk s.v.p., want het snelste en best op elkaar ingespeelde team wint de hoofdprijs!

Het is een supermoderne speurtocht waarin teambuilding, doorzettingsvermogen en inventiviteit een belangrijke rol speelt. Uiteindelijk komen alle teams weer bij elkaar voor de uiteindelijke prijsuitreiking in een gezellig Eindhovens café.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • GPS-apparatuur
  • 1 drankje
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De speurtochten van Eindhoven Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Eindhoven Excursies 'treasure hunts' can also be held in the English language)

Tip:

Deze speurtocht combineren met andere arrangementen van Eindhoven Excursies? Jullie complete dagje uit in Endhoven wordt geheel op maat verzorgd, inclusief de lekkerste lunches en diners. Bespreek alle mogelijkheden met onze medewerkers!

Met minder personen boeken dan staan aangegeven?:

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. Jullie kunnen uiteraard voor minder personen boeken maar hou dan rekening met een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan