Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietspuzzeltocht in Eindhoven

Details over dit uitje

Als u dan toch een gezellig groepsuitje wilt organiseren in het centrum van Eindhoven, waarom dan niet een puzzeltocht organiseren in combinatie met de noodzakelijke lichaambeweging? Deze Fietspuzzeltocht van Eindhoven Excursies is te organiseren voor kleinere en grotere groepen en zorgt voor de ultieme ontdekkingsreis door het mooie centrum van Eindhoven.

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams die samen met een routekaart en een opdrachtenboekje op de fiets stappen.

De Markt, De Admirant, de St.Catharinakerk, de lichttoren en de ‘Witte Dame’, allemaal namen van bekende gebouwen en monumenten in het centrum van de stad. Eindhoven is uiteraard een moderne stad maar kent ook 140 prachtige Rijksmonumenten.

Misschien komt u ook langs het pand waar Gerard Philips in een bepaald jaar zijn eerste lampenfabriek vestigde en zo een flinke impuls gaf aan de verdere ontwikkeling van de stad. Misschien moet u dat jaar op een specifieke locatie zien te achterhalen?

Wellicht ter geruststelling; halverwege de speurtocht stoppen we in een gezelligste café om wat te drinken en op adem te komen. Maar niet te lang!

De resultaten van de puzzeltocht én uw eindtijd leiden immers uiteindelijk tot een overall winnaar. Uiteraard gaan deze meester-puzzelaars niet naar huis zonder een leuke prijs.

Inclusief:
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • 1 drankje
  • Fietsen
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Deze puzzeltocht combineren met andere arrangementen van Eindhoven Excursies? Uw complete dagje uit in Endhoven wordt geheel op maat verzorgd, inclusief de lekkerste lunches en diners. Bespreek alle mogelijkheden met onze medewerkers!

Met minder personen boeken dan staat aangegeven?:

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar hou dan rekening met een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan