Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Old Eindhoven

Details over dit uitje

Het oude Eindhoven herontdekken op verrassende én licht competitieve wijze? Doe de speurtocht Old Eindhoven van Eindhoven Excursies en tover uw groepsuitje of bedrijfsuitje om in een gezellige culturele en historische ontdekkingsreis. In teams gaat u op zoek naar de historie van de stad, u beantwoord leuke vragen en stippelt zo goed mogelijk uw eigen route uit.

WOII heeft het uiterlijk van Eindhoven flink veranderd. Er zijn evenwel nog genoeg restanten te vinden uit vroegere tijden. Deze speurtocht brengt u naar al die oude monumenten en bezienswaardigheden. Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams die met een opdrachtenboekje en een oude stadskaart op pad gaan.

Makkie denkt u? Los onderweg eerst maar eens alle vraagstukken op en verdien daarmee Oud-Brabantse Duiten. Aan het einde van de dag zal, onder het genot van een drankje, aan de hand van het aantal verdiende Duiten bepaald worden in hoeverre het inderdaad een makkie is geweest...
Uiteindelijk komen alle teams en speurneuzen weer bij elkaar in een gezellig café voor de uitreiking van onze fraaie hoofdprijs! Veel plezier tijdens deze uniek speurtocht van Eindhoven Excursies.

Inclusief:
  • Mooie prijs voor het winnende team
  • 1 drankje
  • Vakkundige begeleiding
  • Drankje voor onderweg
  • Gegarandeerde teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De speurtochten van Eindhoven Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (The Eindhoven Excursies 'treasure hunts' can also be held in the English language)

Tip:

Deze uitdagende puzzeltocht combineren met andere arrangementen van Eindhoven Excursies? Uw complete dagje uit in Endhoven wordt geheel op maat verzorgd, inclusief de lekkerste lunches en diners. Bespreek alle mogelijkheden met onze medewerkers!

Met minder personen boeken dan staat aangegeven?

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar hou dan rekening met een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan