Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit

Crime City Tablet Game in Eindhoven

Details over dit uitje

Jullie gaan banken beroven, etalages plunderen en nog veel meer (alles virtueel natuurlijk!). Jullie maken gebruik van GPS om de activiteiten te coördineren en gaat samen de stad te lijf. Als een goed op elkaar ingespeelde gangstersquad worden de zakken flink gevuld, helemaal als jullie andere teams beroven. De politie is inmiddels op de hoogte van jullie aanwezigheid en kijkt alleen maar weg als jullie ze wat steekpenningen toespelen.

Gedurende het spel hebben jullie ook zicht op de bankrekening van de concurrentie, waardoor jullie precies weten wanneer jullie team een tandje bij moet schakelen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race. Nooit het lef gehad om je vingers te branden aan criminele activiteiten? Dit is jullie kans!

We sluiten het programma af met een heerlijk drankje en een feestelijke prijsuitreiking in een gezellig Eindhovens café.
Crime City in Eindhoven is één van onze vele avontuurlijke City Games. Het spel is te spelen in kleine en grotere groepen en zorgt bij uitstek voor de noodzakelijke teaminzet en teambuilding!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Dit spelprogramma combineren met andere arrangementen van Eindhoven Excursies? Jullie complete dagje uit in Endhoven wordt geheel op maat verzorgd, inclusief de lekkerste lunches en diners. Bespreek alle mogelijkheden met onze medewerkers!

Met minder personen boeken dan staat aangegeven?:

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. Jullie kunnen uiteraard voor minder personen boeken maar hou dan rekening met een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan