Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Super Scooter Speurtocht in Eindhoven

Details over dit uitje

Jawel, Eindhoven van A tot Z ontdekken kan nu op een geweldige scooter. Maak van jullie groepsuitje of bedrijfsuitje een ontdekkingsreis in hoog tempo. Eindhoven Excursies organiseert de enige echte Super Scooter Speurtocht door Eindhoven, een speurtocht waarbij mobiliteit voorop staat zodat jullie op uiteenlopende plekken in de stad de leukste ontdekkingen kunnen doen. Speuren met PK’s dus!

Jullie gezelschap wordt verdeeld in teams van maximaal 5 tot 8 personen. Met zijn allen ‘scooten’ jullie de binnenstad in, waar jullie de bezienswaardigheden van Eindhoven gaan bekijken en onderzoeken. Bij ieder gebouw, plein of straathoek krijgen jullie een opdracht of puzzel die jullie dienen op te lossen. Hiermee scoren jullie punten en… wie aan het einde van de rit de meeste goede oplossingen heeft, wint de super-scooter-hoofdprijs!

Ondertussen eten jullie wat van de en die wij jullie mee hebben gegeven om de scootertocht comfortabel te houden.

Onderweg is er natuurlijk even tijd voor een korte pauze, maar denk erom, de tijd tikt door… En ook de gereden tijd maakt onderdeel uit van het eindresultaat!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 2 drankjes
  • 1 scooter per 2 personen
  • Vakkundige begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Let op:

Julie rijden met zijn tweeën op 1 scooter. Minimum leeftijd om een scooter te kunnen besturen is 18 jaar en je moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat.

Tip:

Deze scooterspeurtocht combineren met andere arrangementen van Eindhoven Excursies? Jullie complete dagje uit in Endhoven wordt geheel op maat verzorgd, inclusief de lekkerste lunches en diners. Bespreek alle mogelijkheden met onze medewerkers!

Met minder personen boeken dan staat aangegeven?:

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. Jullie kunnen uiteraard voor minder personen boeken maar hou dan rekening met een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan