Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Weddingplanner Tablet Game in Eindhoven

Details over dit uitje

The Weddingplanner van Eindhoven Excursies is het ideale event voor dat ultieme vrijgezellenfeestje waar de teamspirit wordt gestimuleerd. Reserveer deze unieke City Game als jullie een spannende, avontuurlijke maar vooral ook gezellige tijd willen beleven in het centrum van Eindhoven. Ga op stap in verschillende teams en probeer zoveel mogelijk ‘weddingitems’ te verzamelen.

Het doel van het spel is om munten te verzamelen en hiermee zaken te regelen en producten te betalen die nodig zijn voor het huwelijk, zoals de ringen, de jurk, de taart etc. Dit dient vervolgens afgeleverd te worden op het stadhuis of op de feestlocatie. Er is geen tijd te verliezen!

Met behulp van een tablet worden jullie kriskras door de stad geleid. Of de bruiloftsceremonie nou leuk wordt of niet, deze vrijgezellendag zullen jullie in ieder geval niet snel vergeten!

Dit spel kan natuurlijk niet zonder een paar leuke afleidingsmanoeuvres. Daarvoor hebben wij van virtuele personen in het leven geroepen die jullie teaminzet proberen te ondermijnen. Denk aan de chagrijnige schoonmoeder en de klunzige limodriver. Als zij jullie zien kunnen zij het feest morgen wel eens flink verstieren. Ontwijken dus!
Uiteindelijk komen jullie allemaal bij elkaar en wordt onder het genot van een welverdiend drankje het winnende team gehuldigd.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • 1 drankje
  • Een tablet per team
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Dit spelprogramma combineren met andere arrangementen van Eindhoven Excursies? Jullie complete dagje uit in Endhoven wordt geheel op maat verzorgd, inclusief de lekkerste lunches en diners. Bespreek alle mogelijkheden met onze medewerkers!

Met minder personen boeken dan staat aangegeven?:

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. Jullie kunnen uiteraard voor minder personen boeken maar hou dan rekening met een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan