Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Wie is de Rat – Smartlappen Zingen in Eindhoven

Details over dit uitje

Originele Brabantse gezelligheid en een beetje avontuur en teambuilding, dat zijn de noodzakelijke ingrediënten voor het altijd populaire Lunch- Wie is de rat – Smartlappen arrangement van Eindhoven Excursies. Wij maken van uw groepsuitje of bedrijfsuitje in Eindhoven een gezellige en bijzondere gebeurtenis. Het spelprogramma Wie is de Rat staat centraal tijdens uw middagje Eindhoven.

12.30 – 13.30 Lunch

Als geen ander weten wij de beste lunchadressen in Eindhoven te vinden. Ook als u speciale wensen heeft, kunt u bij Eindhoven Excursies altijd aankloppen voor een lunch op maat of een speciale ruimte waar bijvoorbeeld een speech wat beter tot zijn recht komt.

13.30 – 17.00 Wie is de Rat

Wie is de Rat wordt gespeeld in teams die elk een aantal ludieke opdrachten moeten gaan uitvoeren in het centrum van Eindhoven. In elke groep is een ‘Rat’ aanwezig die op geheimzinnige manier uw teamprestatie probeert te ondermijnen.

Het soort opdrachten dat u kunt verwachten gaat van simpel belletje trekken tot een geheel gechoreografeerde dans uitvoeren op de Markt van Eindhoven. Het hangt ook een beetje van de grote van uw groep af. Hoe dan ook, reken erop dat u naar diverse locaties moet gaan in de stad om uw opdrachten daar ter plekke uit te voeren.

17.00 – 18.00 Smartlappen Zingen

Met uw hele gezelschap gaat u, met het glas in de ene hand en een tekstboek in de andere, heerlijke Brabantse Smartlappen zingen op de klanken van onze accordeonist. Deze afsluitende muzikale borrel zorgt altijd voor een lach en een traan!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Vakkundige begeleiding
  • 1 drankje
  • Leuke prijs voor het beste team en de slimste Rat
  • Accordeonist
  • Tekstboekjes
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Met de dagarrangementen van Eindhoven Excursies ontdekt u ‘Brabantstad Eindhoven’ in geheel Brabantse stijl. Wij maken van elk groepsuitje of bedrijfsuitje een bijzondere belevenis. Neem uw gehele familie of vriendengroep mee voor een uniek en gezellig dagje uit in en rond het centrum.

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan