040 82 00 108
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Wie is de Rat – Smartlappen Zingen in Eindhoven

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Lunch – Wie is de Rat – Smartlappen Zingen in Eindhoven

Originele Brabantse gezelligheid en een beetje avontuur en teambuilding, dat zijn de noodzakelijke ingrediënten voor het altijd populaire Lunch- Wie is de rat – Smartlappen arrangement van Eindhoven Excursies. Wij maken van uw groepsuitje of bedrijfsuitje in Eindhoven een gezellige en bijzondere gebeurtenis. Het spelprogramma Wie is de Rat staat centraal tijdens uw middagje Eindhoven.

12.30 – 13.30 Lunch

Als geen ander weten wij de beste lunchadressen in Eindhoven te vinden. Ook als u speciale wensen heeft, kunt u bij Eindhoven Excursies altijd aankloppen voor een lunch op maat of een speciale ruimte waar bijvoorbeeld een speech wat beter tot zijn recht komt.

13.30 – 17.00 Wie is de Rat

Wie is de Rat wordt gespeeld in teams die elk een aantal ludieke opdrachten moeten gaan uitvoeren in het centrum van Eindhoven. In elke groep is een ‘Rat’ aanwezig die op geheimzinnige manier uw teamprestatie probeert te ondermijnen.

Het soort opdrachten dat u kunt verwachten gaat van simpel belletje trekken tot een geheel gechoreografeerde dans uitvoeren op de Markt van Eindhoven. Het hangt ook een beetje van de grote van uw groep af. Hoe dan ook, reken erop dat u naar diverse locaties moet gaan in de stad om uw opdrachten daar ter plekke uit te voeren.

17.00 – 18.00 Smartlappen Zingen

Met uw hele gezelschap gaat u, met het glas in de ene hand en een tekstboek in de andere, heerlijke Brabantse Smartlappen zingen op de klanken van onze accordeonist. Deze afsluitende muzikale borrel zorgt altijd voor een lach en een traan!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Vakkundige begeleiding
  • 1 drankje
  • Leuke prijs voor het beste team en de slimste Rat
  • Accordeonist
  • Tekstboekjes
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Met de dagarrangementen van Eindhoven Excursies ontdekt u ‘Brabantstad Eindhoven’ in geheel Brabantse stijl. Wij maken van elk groepsuitje of bedrijfsuitje een bijzondere belevenis. Neem uw gehele familie of vriendengroep mee voor een uniek en gezellig dagje uit in en rond het centrum.

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Eindhoven starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van de markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Eindhoven Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Eindhoven Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Eindhoven is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Eindhoven Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Eindhoven Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Eindhoven Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan