Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Step Challenge in Eindhoven

Details over dit uitje

Sportief, avontuurlijk en uitdagend, de Step Challenge van Eindhoven Excursies tovert uw groepsuitje of bedrijfsuitje om in een zeer gezellig evenement in het centrum van Eindhoven. Deze speurtocht is anders dan vele andere, wij hebben voor iedere deelnemer een sportieve step of kickbike gereserveerd, waarmee u in teams de stad doorkruist.

Uw gezelschap wordt opgedeeld in verschillende teams. Elk team gaat met een routekaart en speciale opdrachten op stap…op step! Probeer zo snel mogelijk uw route te bepalen en vul alle antwoorden zo correct mogelijk in, deze wegen mee voor de uiteindelijk te winnen hoofdprijs.

De Step Challenge is niet alleen een sportieve competitie, het is vooral zaak om samen in een team de rollen goed te verdelen, de één zet de snelste route uit, de ander leest alvast de opdrachten door. Teambuilding, samenwerking en doorzettingsvermogen zijn dus essentieel!

Het team dat het snelst de puzzeltocht heeft gereden en daarbij ook nog eens het beste heeft gescoord met de vragen en opdrachten, krijgt tijdens de afsluitende borrel de hoofdprijs uitgereikt. Veel plezier!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 drankje
  • Step
  • Vakkundige begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Deze uitdagende puzzeltocht combineren met andere arrangementen van Eindhoven Excursies? Uw complete dagje uit in Endhoven wordt geheel op maat verzorgd, inclusief de lekkerste lunches en diners. Bespreek alle mogelijkheden met onze medewerkers!

Met minder personen boeken dan staat aangegeven?:

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar hou dan rekening met een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan