Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz Diner in Eindhoven

Details over dit uitje

De Nederlandse popscene groeit en bloeit als nooit tevoren! Tijd dus voor het enige echte Popquiz Diner van Eindhoven Excursies, het groepsuitje voor iedereen die zijn of haar muziekkennis wilt laten testen en ondertussen heerlijk wilt genieten van een uitgebreid 3-gange diner. Onze Pop quiz is een beetje afgeleid van de Popquiz a Gogo van Tv en wordt gepresenteerd door onze eigen superenthousiaste Leo Blokhuis.

Het hangt een beetje van de gemiddelde leeftijd van uw gezelschap af welke quiz u wilt gaan spelen. Wilt u zich beperken tot een aantal decennia of maakt het u niet uit omdat u werkelijk een wandelende encyclopedie bent? Kies uit:

- 60's & 70's
- 80's & 90's
- 2000 tot nu
- Nederpop
- Divers

Laat zien hoeveel u daadwerkelijk weet van oude of nieuwe bands zoals Queen, Take That, Kaiser Chiefs, The Common Linnets en andere artiesten. De vragen en muzieknummers worden weldra op u afgevuurd.

Inclusief:
  • Popquiz
  • Professionele presentatie door een enthousiaste quizmaster
  • Lekker uitgebreid 3-gangen diner
  • Locatiehuur
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan