Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Fietspuzzeltocht in Eindhoven

Details over dit uitje

Een prachtige fietstocht door het centrum van Eindhoven, een paar uitdagende vragen over diverse locaties en zelf de route bepalen aan de hand van GPS, kortom; de GPS Fietspuzzeltocht van Eindhoven Excursies brengt het beste in u naar boven. Dit sportieve en avontuurlijke groepsuitje zorgt altijd voor een gezellige sfeer en de noodzakelijke teambuilding en is voor zowel kleine als grotere groepen exclusief te organiseren.

Verken Eindhoven op een speciale manier. U moet dus zèlf de juiste straatjes, steegjes en pleinen in de stad zien te vinden, waarlangs u uiteindelijk (zo snel mogelijk!) de te vinden locatie moet zien te bereiken! In groepen van maximaal 8 deelnemers ontdekt u al fietsend en puzzelend het echte Eindhoven. Uw gids bestaat alleen uit een gps-ontvanger, die signalen oppikt van 24 satellieten die ergens boven de aarde zweven.

Halverwege de tour kunt u even uitrusten in een gezellig kroegje, waar u wat drinkt en op adem kunt komen. Uiteindelijk komt iedereen bij elkaar voor de uitreiking van de enige echte Fietspuzzeltocht prijsuitreiking, een 'ceremonie protocollaire' waarbij u er ook bezweet bij mag zitten!

Inclusief:
  • GPS-apparatuur
  • Vakkundige begeleiding
  • 2 drankjes
  • Fiets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De speurtochten van Eindhoven Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (The Eindhoven Excursies 'treasure hunts' can also be held in the English language)

Tip:

Deze uitdagende puzzeltocht combineren met andere arrangementen van Eindhoven Excursies? Uw complete dagje uit in Endhoven wordt geheel op maat verzorgd, inclusief de lekkerste lunches en diners. Bespreek alle mogelijkheden met onze medewerkers!

Met minder personen boeken dan staat aangegeven?:

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar hou dan rekening met een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan