Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pop quiz in Eindhoven

Details over dit uitje

Groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren in het centrum van Eindhoven? De PubQuiz van Eindhoven Excursies haalt altijd het beste in iedereen naar boven. Deze interactieve quiz vol muzikale geluidsfragmenten en ludieke vragen over BN-ers maakt van uw uitje in Eindhoven iets bijzonders. Stap erop af met vrienden of familie, of speel samen met collega's de leukste quiz van Nederland.

Raad de uitvoerende artiest, de titel van het nummer en laat onze eigen Leo Blokhuis nog wat details ten beste geven. Neem een slokje wijn als we beginnen met het programmaonderdeel Hints waarin u antwoorden moet uitbeelden in uw eigen lichaamsstaal. Vervolgens gooit onze superenthousiaste quizmaster er nog een muzikale vraag doorheen.

Een gezellig bedrijfsuitje of groepsuitje in Eindhoven begint of eindigt met de enige echte PubQuiz van Nederland, een mix van gezelligheid, spontaniteit en hilariteit.

Uiteraard is dit groepsuitje of bedrijfsuitje in Eindhoven uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen.

Inclusief:
  • Een enthousiaste Quizpresentator
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een prijs voor de winnaar
  • Een sfeervolle locatie in het centrum van Eindhoven
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan