Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Empire City Tablet Game – Borrel in Eindhoven

Details over dit uitje

Bedrijfsuitje of groepsuitje professioneel, origineel en feestelijk organiseren? Bekijk dit dagarrangement van Eindhoven Excursies en bedenk dat u dit arrangement geheel op maat samen kunt stellen. Ons standaard programma vindt u hieronder, het is een combinatie van diverse gezellige onderdelen die elk dagje uit in Eindhoven altijd weer feestelijk maakt.

13.00 – 14.00 Lunch

Een simpele of uitgebreide lunch en met hoeveel mensen wilt u reserveren? Eindhoven Excursies heeft voor u de beste horeca-adressen uitgezocht om uw middag in stijl te beginnen. U kunt kiezen uit een ‘lunch à la carte’, een lunchbuffet en tal van bijzondere gerechten.

14.00 – 16.00 Empire City Game

Geld verdienen door zoveel mogelijk vastgoed te kopen! Dat is de kern van dit enerverende spel. Tijdens de Empire City Game maakt u gebruik van GPS Tablets. U bent de fictieve manager van een Eindhovens vastgoedkantoor met één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in uw beheer zien te krijgen. Hopelijk Is uw team slimmer en sneller dan de concurrentie en zal uw bankrekening het snelste groeien.

U en uw teamleden krijgen GPS tablets mee. Op uw tablet ziet u een plattegrond van de stad, waarop u uzelf, de concurrentie, de gebouwen en nog vele andere extra’s ziet verschijnen. Door met uw team gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille, maar let op! Als de tegenstander u insluit stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best!

16.00 – 17.00 Borrel

Tijd om de City Game even te evalueren en om het beste team van deze dag in ’t zonnetje te zetten. Geniet van een lekkere borrel in een gezellig café in het centrum van Eindhoven.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Vakkundige begeleiding
  • Tablets en portofoons
  • 1 uur onbeperkt bier, fris en huiswijn
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Met de dagarrangementen van Eindhoven Excursies ontdekt u ‘Brabantstad Eindhoven’ op feestelijke wijze. Wij maken van elk groepsuitje of bedrijfsuitje een bijzondere belevenis. Neem uw gehele familie of vriendengroep mee voor een uniek en gezellig dagje uit in en rond het centrum.

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan