Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Crime City Tablet Game – Borrel in Eindhoven

Details over dit uitje

Maak van uw dagje uit of bedrijfsuitje in Eindhoven iets bijzonders met dit gezellige Lunch – Crime City en borrelarrangement van Eindhoven Excursies. Wij nemen uw vrienden of collega’s mee naar een heerlijk restaurant voor een uitgebreide lunch waarna u deelneemt aan een avontuurlijke City Game. Als feestelijke afsluiting organiseren we daarna een uurtje oergezellig Brabants borrelen.

13.00 – 14.00 Lunch

Heeft u speciale voorkeuren voor uw lunch? Bespreek alle details met onze medewerkers voor een lunch op maat in het gezellige centrum van Eindhoven.

14.00 – 16.00 Crime City – Stadsavontuur

Tijdens dit hypermoderne spelprogramma maakt u gebruikt van GPS Tablets om met uw criminele kameraden te overleggen. Het doel van deze game is om zo snel en accuraat mogelijk de stad en haar inwoners te beroven. Geen kruimelwerk, maar een georganiseerde aanval in verschillende teams. Teams die strijden om de buit!

Hoe werkt Crime City? Het doel van deze game is eenvoudig: verzamel zoveel mogelijk buit. Samen met uw handlangers terroriseert u het stadscentrum. Kraak kluizen, verzamel wapens en schroom vooral niet om andere teams te beroven, maar kijk uit voor de politie!

Gedurende het spel heeft u ook zicht op de bankrekening van de concurrentie, waardoor u precies weet wanneer uw team een tandje bij moet schakelen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race. Nooit het lef gehad om uw vingers te branden aan criminele activiteiten? Dit is uw kans!

16.00 – 17.00 Borrelen in gezellige café

Een typisch Eindhovens café is het decor voor een heerlijke afsluitende borrel en de prijsuitreiking van Crime City. Tijdens dit uur borrelen, kunt u nog eens uitgebreid alle avonturen met elkaar delen en geniet u onbeperkt van bier, fris en huiswijn.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Vakkundige begeleiding
  • Tablets
  • 1 uur onbeperkt bier, fris en huiswijn
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Met de dagarrangementen van Eindhoven Excursies ontdekt u ‘Brabantstad Eindhoven’ op feestelijke wijze. Wij maken van elk groepsuitje of bedrijfsuitje een bijzondere belevenis. Neem uw gehele familie of vriendengroep mee voor een uniek en gezellig dagje uit in en rond het centrum.

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan