Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Brabantse Café Speurtocht in Eindhoven

Details over dit uitje

Een gezellig groepsuitje of bedrijfsuitje begint met een lekker pilsje in een gezellige kroeg in Eindhoven. Maar het aardige van deze Brabantse Café Speurtocht van Eindhoven Excursies is dat u daarvoor wel eerst iets moet doen. Los de leukste puzzels op tijdens uw kroegentocht en ontdek zo nog eens het een en ander over deze gezellige stad.

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Elk team gaat met een routekaart en een opdrachtenboekje op pad. Tijdens deze kroegen(speur)tocht maken we het voor elk team niet al te gemakkelijk; de route wordt namelijk bepaald aan de hand van door u gevonden oplossingen. Het adres van de volgende kroeg wordt bijvoorbeeld gevonden aan de hand van allerlei leuke opdrachten die wij voor u hebben opgeschreven.
Zo komt elk team wel langs dezelfde kroegen maar waarschijnlijk op verschillende momenten. Welk team is het slimst en het snelst? Uiteindelijk komt iedereen weer bij elkaar in de laatste kroeg voor de prijsuitreiking. En misschien dan uiteindelijk ook dat laatste pilsje…

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 4 drankjes
  • Vakkundige begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Deze puzzeltocht combineren met andere arrangementen van Eindhoven Excursies? Uw complete dagje uit in Endhoven wordt geheel op maat verzorgd, inclusief de lekkerste lunches en diners. Bespreek alle mogelijkheden met onze medewerkers!

Met minder personen boeken dan staat aangegeven?:

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar hou dan rekening met een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan