Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Karaoke Party in Eindhoven

Details over dit uitje

Gezellig genieten met familie of vrienden tijdens een huwelijksfeest of een bruisend bedrijfsfeest organiseren? Met de Karaoke Party van Eindhoven Excursies weet u zeker dat uw feestje extra gezellig wordt. Wij hebben voor u een uitgebreid buffet klaar staan, een prachtige karaokeset en u doet mee aan onze Singing Bee contest. Afwisselend, spraakmakend en u kunt het zo gezellig maken als u zelf wilt.

Na binnenkomst wordt u gelijk van harte welkom geheten door onze gastvrouwen die u een lekker cocktailtje aanbieden. Gedurende de hele avond (4 uur) staat er een uitgebreid buffet voor u klaar. Daarnaast kunt u onbeperkt gebruik maken van de drankjes uit de Hollandse bar. Ondertussen zal een professionele fotograaf een aantal fraaie plaatjes schieten van het feestgedruis.

Gelijk na de eerste hapjes en drankjes barst het karaoke feest los! Onze Singing Bee contest is een zangwedstrijd waar leuke prijzen mee te verdienen zijn. U kunt ook gewoon solo gaan zingen natuurlijk, of met uw broer, vriendin of collega uw favoriete Michael Jackson hits te eter in slingeren!
Meer weten over deze gezellige Karaoke Party van Eindhoven Excursies of wilt u geheel op maat nog wat live entertainment regelen voor uw bedrijfsparty? Bespreek alle mogelijkheden met onze medewerkers!

Inclusief:
  • Ontvangst met cocktail
  • DJ
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar gedurende 4 uur
  • Buffet
  • Borrelhapjes
  • Karaokeset
  • Singing Bee contest inclusief prijsuitreiking
  • Toplocatie centrum Eindhoven
  • Fotograaf

Optioneel:

- Presentatie duo als typetjes
- Optreden zanger / zangeres (alle genres mogelijk)

Organiseer uw Feest in Eindhoven op maat!

Een gezellig, hip, trendy en bruisend Brabants Bedrijfsfeest, Bedrijfsparty, Vrijgezellenparty of Huwelijksfeest in Eindhoven organiseren? Met een speciaal thema en complete invulling? Eindhoven Excursies doet niet anders! Wij leveren de beste locaties, de mooiste decors en het mooiste Live Entertainment voor jullie feestje. Al onze themafeesten kunt u op maat invullen op basis van uw eigen wensen.

Met minder personen boeken dan staat aangegeven?

Het minimale aantal deelnemers voor dit themafeest van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan