Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou Van Holland Party in Eindhoven

Details over dit uitje

Ik Hou van Holland, maar dan in de eerste versnelling en in geheel Brabantse tongval! Maak van jullie bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of party met vrienden in hartje Eindhoven een heerlijk feest vol gezelligheid en ludieke verrassingen. Tijdens het feest genieten jullie van een uitgebreid buffet en is er volop muziek, lekker eten en vertier. Treed binnen en laat onze gastvrouwen jullie op z'n Brabants verwelkomen.

Geniet van de gezellige liedjes die onze accordeonist uit z’n buikschuiver tovert en jullie luidkeels mee doet zingen met de mooiste smartlappen. Er staan heerlijke hapjes voor jullie klaar gedurende de hele avond (4 uur). Jullie mogen onbeperkt gebruik maken van de drankjes uit de Hollandse bar. Tussendoor gaan jullie in teams Ik Hou van Holland tot een feestelijk einde brengen. Grappige, verrassende en ludieke vragen worden afgewisseld met de mooiste muziekfragmenten.

Met de professionele Karaoke set zingen jullie al jullie favoriete Nederlandse hits uit volle borst mee! Daarnaast kunnen jullie natuurlijk ook deelnemen aan een keur van echt Oud-Brabantse Spelen, zoals: ringwerpen, sjoelen, muntwerpen en blikgooien. Tussendoor genieten jullie van een lekkere drankje, een door onze kaasmeisjes gepresenteerd stukje kaas of een lekkere vette Hollandse Nieuwe bij de haringkar.

Bruiloft? Jubileum? Bedrijfsfeest of feestje organiseren met vrienden en vriendinnen? Met deze Ik Hou van Holland Party van Eindhoven Excursies weten jullie zeker dat niets aan het toeval wordt overgelaten! Brabantse gezelligheid verpakt in een feestelijk arrangement! Bespreek alle details met onze medewerkers!

Inclusief:
  • Ontvangst met likeurtje
  • Professionele DJ
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar gedurende 4 uur
  • Buffet
  • Borrelhapjes
  • Aankleding in stijl
  • Ik hou van Holland Quiz
  • Accordeonist
  • Toplocatie
  • Fotograaf

Optioneel:

- 2 Gast vrouwen als typetje
- Muziekbingo met prijsuitreiking
- Oud Hollandse spellen met leuke prijsjes
- Optreden Limburgse Zanger

Organiseer uw Feest in Eindhoven op maat!

Een gezellig, hip, trendy en bruisend Brabants Bedrijfsfeest, Bedrijfsparty, Vrijgezellenparty of Huwelijksfeest in Eindhoven organiseren? Met een speciaal thema en complete invulling? Eindhoven Excursies doet niet anders! Wij leveren de beste locaties, de mooiste decors en het mooiste Live Entertainment voor jullie feestje. Al onze themafeesten kunt u op maat invullen op basis van uw eigen wensen.

Met minder personen boeken dan staat aangegeven?

Het minimale aantal deelnemers voor dit themafeest van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan