Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietspuzzeltocht – Lunch – Pubquiz in Eindhoven

Details over dit uitje

Fan van fietsen? Fan van puzzelen? Dat treft, want bij Eindhoven Excursies bieden wij u namelijk onze Fietspuzzeltocht - Lunch - Pubquiz met gids aan.

Al puzzelend baant u zich een weg langs de mooiste plekjes van Eindhoven om vervolgens na de lunch over te stappen op een gezellige quiz onder het genot van een drankje.

U geniet van het mooie Eindhoven in al haar glorie tijdens dit dagarrangement.

10.00 - 13.30 Fietspuzzeltocht

Dit gezellige arrangement van Eindhoven Excursies begint met een sportieve fietspuzzeltocht door het centrum van Eindhoven. U krijgt van ons een aantal opdrachten en een route mee zodat u tenminste de weg weet. Bekijk de mooiste monumenten en de gezellige straten van de stad en vergeet niet af en toe op de kaart te kijken en de opdrachten op te lossen.

De fietstocht gaat niet alleen langs het Vrijthof, maar doet ook andere pleinen en Eindhovense bezienswaardigheden aan. Het winnende koppel of team ontvangt natuurlijk een leuk presentje!

13.30 - 14.30 Lunch

Dan is het tijd voor een stevige maaltijd in een gezellig restaurant in het centrum van de stad. U heeft ruim de tijd om te genieten van heerlijke broodjes en seizoensgebonden gerechten. Geniet van de complete Limburgse keuken en maak u klaar voor een ontspannen boottocht.

14.30 - 16.30 Pubquiz

Geniet van de leukste muziekfragmenten, vragen over bekende Nederlandse hits en tal van andere quizonderdelen zoals Vaderlandse geschiedenis, sport en andere onderwerpen.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Fietsen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Pubquiz
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Eindhovense Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Eindhoven Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Eindhoven.

Bekijk ook eens onze afdelingsuitjes,bedrijfsevenementen, bedrijfsuitstapjes, groepsarrangementen, paaldansen, rondvaartboot, stadswandelingen, wijnproeverij en tientallen andere gezellige arrangementen in Eindhoven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan