040 82 00 108
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietspuzzeltocht – Lunch – Pubquiz in Eindhoven

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Fietspuzzeltocht – Lunch – Pubquiz in Eindhoven

Fan van fietsen? Fan van puzzelen? Dat treft, want bij Eindhoven Excursies bieden wij u namelijk onze Fietspuzzeltocht - Lunch - Pubquiz met gids aan.

Al puzzelend baant u zich een weg langs de mooiste plekjes van Eindhoven om vervolgens na de lunch over te stappen op een gezellige quiz onder het genot van een drankje.

U geniet van het mooie Eindhoven in al haar glorie tijdens dit dagarrangement.

10.00 - 13.30 Fietspuzzeltocht

Dit gezellige arrangement van Eindhoven Excursies begint met een sportieve fietspuzzeltocht door het centrum van Eindhoven. U krijgt van ons een aantal opdrachten en een route mee zodat u tenminste de weg weet. Bekijk de mooiste monumenten en de gezellige straten van de stad en vergeet niet af en toe op de kaart te kijken en de opdrachten op te lossen.

De fietstocht gaat niet alleen langs het Vrijthof, maar doet ook andere pleinen en Eindhovense bezienswaardigheden aan. Het winnende koppel of team ontvangt natuurlijk een leuk presentje!

13.30 - 14.30 Lunch

Dan is het tijd voor een stevige maaltijd in een gezellig restaurant in het centrum van de stad. U heeft ruim de tijd om te genieten van heerlijke broodjes en seizoensgebonden gerechten. Geniet van de complete Limburgse keuken en maak u klaar voor een ontspannen boottocht.

14.30 - 16.30 Pubquiz

Geniet van de leukste muziekfragmenten, vragen over bekende Nederlandse hits en tal van andere quizonderdelen zoals Vaderlandse geschiedenis, sport en andere onderwerpen.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Fietsen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Pubquiz
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Eindhovense Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Eindhoven Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Eindhoven.

Bekijk ook eens onze afdelingsuitjes,bedrijfsevenementen, bedrijfsuitstapjes, groepsarrangementen, paaldansen, rondvaartboot, stadswandelingen, wijnproeverij en tientallen andere gezellige arrangementen in Eindhoven.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Eindhoven starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van de markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Eindhoven Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Eindhoven Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Eindhoven is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Eindhoven Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Eindhoven Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Eindhoven Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan