040 82 00 108
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit

Escape Room Eindhoven

Ben jij ook zo gek op de trend van dit moment; de escape room? Eindhoven heeft de leukste escape rooms voor je! Een escape room in Eindhoven is gegarandeerd een heerlijke invulling van je dag samen met je vrienden, familie of collega’s. Ben je op zoek naar een activiteit voor een familiedag, bedrijfsuitje of groepsuitje? Kies dan een escape room! Eindhoven Excursies heeft leuke activiteiten waarbij de stad Eindhoven jullie escape room is. Een escape room voor jong en oud! Durf jij de uitdaging aan? 

Stel al je vragen aan Nicky!
Filter
Budget
350
Aantal personen
Type uitje
4 uitjes gevonden
Pagina 1 van 1
Filter
  • Escape Room
  • Verwijder alle filters

Een spannende escape room Eindhoven

Heb je binnenkort een bedrijfsuitje of familiedag en ben je op zoek naar een leuk uitje? Kies dan voor een next level escape room! Eindhoven kent vele geweldige escape rooms. De Escaperoom Eindhoven test de stressbestendigheid en samenwerking van de groep. Kun jij goed presteren onder tijdsdruk en kun je logisch blijven nadenken om alle raadsels op te lossen? Je ontdekt het tijdens de geweldige escape the city game in Eindhoven

 

Tijdens dit spel in hartje Eindhoven moeten jullie zien te ontsnappen. Dit uitje is bij uitstek geschikt als teambuildingactiviteit. Logisch nadenken, snelheid en een goede samenwerking zijn van groot belang. 

 

Escape room Eindhoven met lekkere lunch of diner

Wil jij de leuke escape game combineren met een heerlijke lunche of fijnproevers diner met lekker eten? Dan is dit natuurlijk mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor het diner escape the city spel. Jullie beginnen dit spel met een heerlijk voorgerecht in een van de restaurants, waarna jullie het spel starten. Het spel wordt tussentijds door ons onderbroeken door een heerlijk hoofdgerecht in een ander restaurant. Tijdens dit gerecht kunnen jullie kletsen en informatie uitwisselen. Als jullie zijn uitgegeten, zal het spel verder gaan. Jullie zullen het spel afsluiten met een heerlijk nagerecht en de prijsuitreiking! Wie van jullie wist te ontsnappen? 

 

Liever overdag op pad? Dan kun je er voor kiezen de escape room Eindhoven te combineren met een lekkere lunch. Jullie starten de lunch escape the city game met een heerlijke lunch. Zodra jullie uitgegeten zijn, starten jullie het spel. Gaan jullie binnen de tijd de codes kraken en ontsnappen jullie? Na afloop kun je uitrusten tijdens de gezellige afsluitborrel in een Eindhovens café.

 

Service van Eindhoven Excursies

Zijn jullie op zoek naar een leuke escape room? Eindhoven Excursies is de plek waar je moet zijn. Bij ons vind je een groot aanbod aan groepsuitjes, waaronder de leukste escape rooms. Eindhoven kent veel leuke en onontdekte plekjes. Bij Eindhoven Excursies staan we klaar voor om jou van advies te voorzien en de ideale dag in Eindhoven voor jou samen te stellen.

Ben je op zoek naar een ander soort groepsuitje in Eindhoven? Naast escape rooms Eindhoven bieden wij ook andere uitjes aan, zoals vrijgezellenfeesten in Eindhoven, themafeesten, rondleidingen en uitdagende bedrijfsuitjes. Heb je nog vragen of opmerkingen, neem dan contact op met onze uitjes experts. We helpen je graag! Een leuke dag met vrienden, familie of collega’s boek je bij Eindhoven Excursies. Een escape room met een hele grote groep organiseren? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan