Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Smartlappentour (incl. lunch) in Eindhoven

Details over dit uitje

Echte Brabantse gezelligheid en een volledig verzorgd dagarrangement voor uw vrijgezellenfeest of groepsuitje met familie of collega’s, welkom bij de Smartlappentour van Eindhoven Excursies. Wij combineren een uitgebreide lunch, een gezellige stadswandeling en een gezamenlijk smartlappen zangoptreden tot één feestelijk arrangement.

13.00 – 14.00 Lunch

Uw middag begint met een overheerlijke lunch in een uitstekend horeca-etablissement in het centrum van Eindhoven. Geniet van de speciale lekkernijen en seizoensgebonden ingrediënten.

14.00 – 15.30 Rondleiding

Hoewel Eindhoven de naam heeft een supermoderne stad te zijn, kent het centrum nog tal van oude monumenten en gebouwen. Onze gids neemt u mee naar de mooiste bezienswaardigheden van het centrum van Eindhoven. Halverwege wordt een typisch Eindhovens kroegje bezocht om heel even uit te rusten. Naast de St. Catharinakerk beschikt Eindhoven ook over de Admirant, met z’n 105 meter het hoogste gebouw van Eindhoven. Uw koetsier laat u de mooiste plekjes van de stad zien.

15.30 – 17.00 Smartlappen zingen

In een oergezellig café leert u de typische Brabantse Smartlappen kennen. Wij geven u een boek met aantal beroemde levensliederen. Onze accordeonist zal u ondertussen enthousiast begeleiden tijdens dit afsluitende muzikale smartlappen uur.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Vakkundige begeleiding (échte Eindhovenaar met jarenlange ervaring)
  • Pauze in typisch Eindhovens café
  • Accordeonist
  • Tekstboekjes
  • Locatie hartje Eindhoven
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Met de dagarrangementen van Eindhoven Excursies ontdekt u ‘Brabantstad Eindhoven’ op feestelijke wijze. Wij maken van elk groepsuitje of bedrijfsuitje een bijzondere belevenis. Neem uw gehele familie of vriendengroep mee voor een uniek en gezellig dagje uit in en rond het centrum.

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan