Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Disco Party in Eindhoven

Details over dit uitje

Disco komt weer helemaal terug! Vooral tijdens deze Disco Party van Eindhoven Excursies, hét evenement om jullie bedrijfsfeest of party in Eindhoven met vrienden van A tot Z op een originele manier op de kaart te zetten. Het idee is eigenlijk simpel; Wij nemen jullie mee naar een prachtig Disco decor waar jullie kunnen dansen en feesten tot in de late uurtjes.

De tijden van soul en disco, spiegelbollen, afrokapsels en 'waaie paaipe' zijn weer helemaal terug. Ga compleet uit je dak met de superswingende DJ op hits als Saturday Night Fever van the Beegees, Heaven Must Be Missing An Angel van Tavares en That’s The Way I Like It van KC and the Sunshine Band!

Zijn jullie vergeten hoe disco er ook alweer uitziet? Shame Shame Shame! Onze sexy discoladies nodigen jullie allemaal uit om deel te nemen aan een onvervalste Disco Dans workshop!

Uiteraard kunnen jullie ook even lekker grooven in de Golden Lounge en genieten van het lekkere buffet met jullie vrienden of collega's.

4 uur lang gebruik maken van drankjes ut de Hollandse, leuke prijzen scoren tijdens onze Seventies Quiz…Het is de ultieme Disco Party voor iedereen die een origineel Discofeest wilt organiseren in het centrum van Eindhoven!

Inclusief:
  • Ontvangst met cocktail
  • Disco DJ
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar gedurende 4 uur
  • Buffet
  • Borrelhapjes
  • Aankleding in stijl
  • Workshop discodansen
  • Toplocatie
  • Fotograaf

Optioneel:

- Gastvrouwen
- Verlichte dansvloer
- Discoband

Organiseer uw Feest in Eindhoven op maat!

Een gezellig, hip, trendy en bruisend Brabants Bedrijfsfeest, Bedrijfsparty, Vrijgezellenparty of Huwelijksfeest in Eindhoven organiseren? Met een speciaal thema en complete invulling? Eindhoven Excursies doet niet anders! Wij leveren de beste locaties, de mooiste decors en het mooiste Live Entertainment voor jullie feestje. Al onze themafeesten kunt u op maat invullen op basis van uw eigen wensen.

Met minder personen boeken dan staat aangegeven?

Het minimale aantal deelnemers voor dit themafeest van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan