Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Candyman vrijgezellenfeest in Eindhoven

Details over dit uitje

The Candyman is misschien wel het meest ludieke vrijgezellenfeest wat wij voor de echte feestbeesten in de aanbieding hebben. Geschikt voor kleine maar ook grotere groepen, voor dames en heren alsmede een combinatie. Het is een thema-event, speciaal voor doorzetters die het ultieme vrijgezellenfeestje willen vieren. De bruid of gom verkleden in een volledig bedekkend strak pak om zo geheel anoniem de meest ludieke en uitdagende opdrachten in Eindhoven uit te voeren, je moet het maar bedenken….

De vrijgezel of ‘vrijgezellige’ aanstaande bruid wordt gelijk omgetoverd tot CANDYMAN of CANDYGIRL. Gehuld in een anoniem ‘Candyman-pak’, gaat de Candyman met zijn team allerlei knotsgekke uitdagingen aan in het centrum van de stad. Een gek dansje, een spontaan interview met argeloze voorbijgangers en nog veel meer!

Tegen een kleine meerprijs worden de bruid én haar aanstaande gom allebei in een Candyman en/of Candygirl pak worden gestoken en zullen ze met hun eigen team op avontuur gaan. Natuurlijk zullen beide partners elkaar ook spontaan in Eindhoven tegenkomen. Deze ‘Candyman Battle’ (jongens tegen de meisjes) zal de stad op haar grondvesten doen schudden!

Alles wordt met een camera vastgelegd voor later! Afsluitend bezoekt iedereen een gezellig café en gaan jullie samen nagenieten onder het genot van een lekkere borrel. De filmpjes worden na afloop naar jullie toegestuurd zodat jullie deze supergave dag ook thuis weer kunnen herbeleven.

Inclusief:
  • Begeleiding
  • 1 drankje
  • Prachtig Candyman- / Candgirlsuit
  • Filmcamera’s tijdens het spel
  • Filmbestanden na afloop digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Dit vrijgezellenfeest combineren met andere arrangementen van Eindhoven Excursies? Jullie complete dagje uit in Endhoven wordt geheel op maat verzorgd, inclusief de lekkerste lunches en diners. Bespreek alle mogelijkheden met onze medewerkers!

Met minder personen boeken dan staat aangegeven?:

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. Jullie kunnen uiteraard voor minder personen boeken maar hou dan rekening met een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan