Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Letter Party in Eindhoven

Details over dit uitje

Hoe gaan jullie een bedrijfsfeest of party met vrienden en familie organiseren? Hoe pakken jullie dat aan? Eindhoven Excursies heeft het antwoord; we beginnen gewoon met een letter uit het alfabet en organiseren op basis van die ene letter een bruisende Brabantse knalfuif. Van A tot Z, bij elke letter is een origineel en feestelijk concept te bedenken!

Een volledig ingericht decor staat voor jullie klaar voor een originele Letter Party inclusief een heerlijk buffet en een paar gezellige live optredens van spraakmakende Brabantse artiesten. Dus toch de letter B?

Bedrijfsfeestje? Misschien de collega’s van C&A, Canon of Campina? Ludiek dan, verkleedt als Cipier of Chirurg Cola drinken en Croquetten eten? Of liever als Dirigent of Dienstbode Daten, Dineren en Dansen vanwege een Dochter die Dertien wordt?

Geniet van vier uur topentertainment met de hoofdletter T! Alles wordt vastgelegd door een fotograaf, jullie spelen mee met een leuke quiz en u dansen je te pletter op de fraaie dansvloer.

Daarnaast staat er een heerlijk diner in buffetvorm voor jullie klaar gedurende de hele avond (4 uur). Jullie mogen ook onbeperkt gebruik maken van de drankjes uit de Hollandse bar.

Is het een ludiek idee voor jullie party? Bespreek alle mogelijkheden en jullie eigen ideeën met onze medewerkers. Alles is mogelijk!

Inclusief:
  • Ontvangst met cocktail
  • DJ
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar gedurende 4 uur
  • Buffet
  • Borrelhapjes
  • Aankleding in stijl
  • Ludiek optreden
  • Toplocatie
  • Fotograaf

Optioneel:

- 2 Gastvrouwen
- Leuke quiz

Organiseer uw Feest in Eindhoven op maat!

Een gezellig, hip, trendy en bruisend Brabants Bedrijfsfeest, Bedrijfsparty, Vrijgezellenparty of Huwelijksfeest in Eindhoven organiseren? Met een speciaal thema en complete invulling? Eindhoven Excursies doet niet anders! Wij leveren de beste locaties, de mooiste decors en het mooiste Live Entertainment voor jullie feestje. Al onze themafeesten kunt u op maat invullen op basis van uw eigen wensen.

Met minder personen boeken dan staat aangegeven?

Het minimale aantal deelnemers voor dit themafeest van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan