Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Foute Jaren 90 Party in Eindhoven

Details over dit uitje

Quilty pleasures, zo worden ze tegenwoordig genoemd. Muziek waar jullie zo vrolijk van worden dat je spontaan begint te blozen....Tijdens de Foute Jaren 90 Party van Eindhoven Excursies komen alle lekkere nummers uit die jaren voorbij. Geniet van het schitterende decor, onze vette DJ en zet dat bedrijfsfeest, vrijgezellenfeestje of die knalfuif van A tot Z in de steigers.

2 Unlimited, 2 Brothers on the 4th Floor en MC Hammer, als jullie van smaakmakende artiesten houden uit de jaren '90 dan zit je helemaal goed!

Er staat een heerlijk diner in buffetvorm voor jullie klaar gedurende de hele avond (4 uur). Je mag onbeperkt gebruik maken van de drankjes uit de Hollandse bar.

Organiseer een origineel feest in het centrum van de stad met een optreden van een rasechte artiest, een cursus 'hakken voor beginners' en een 90's Quiz! Samen bespreken we de catering en zorgen we voor een spetterende party voor al je vrienden en vriendinnen.

Onze gabberende dancebabes staan klaar om jullie mee te sleuren naar de dansvloer op de hits van Snap en de 2 Live Crew. Onze fotograaf schiet continu ludieke plaatjes en zorgt ervoor dat iedereen thuis nog even kan nagenieten van de enige echte Foute Jaren '90 Party in Eindhoven!

Bel met onze medewerkers om alle details voor jullie party te bespreken!

Inclusief:
  • Ontvangst met cocktail
  • DJ
  • Aankleding in stijl
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar gedurende 4 uur
  • Buffet
  • Borrelhapjes
  • 90’s quiz
  • Toplocatie
  • Fotograaf

Optioneel:

- Gabberende gastvrouwen
- Cursus 'Hakken'
- Live optreden van een topartiest uit de jaren '90

Organiseer uw Feest in Eindhoven op maat!

Een gezellig, hip, trendy en bruisend Brabants Bedrijfsfeest, Bedrijfsparty, Vrijgezellenparty of Huwelijksfeest in Eindhoven organiseren? Met een speciaal thema en complete invulling? Eindhoven Excursies doet niet anders! Wij leveren de beste locaties, de mooiste decors en het mooiste Live Entertainment voor jullie feestje. Al onze themafeesten kunt u op maat invullen op basis van uw eigen wensen.

Met minder personen boeken dan staat aangegeven?

Het minimale aantal deelnemers voor dit themafeest van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan