Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Hip & Trendy Party in Eindhoven

Details over dit uitje

Hoe hip willen jullie een bedrijfsparty of feest met familie of vrienden op de kaart zetten? Hoort daar een professionele DJ bij? Een Bourgondisch buffet of een uitbundig palet van sashimi of andere exquise hapjes? Een prachtige dansvloer met spectaculaire lichtshow? De Hip & Trendy Party van Eindhoven Excursies is te organiseren voor elk feestje dat gebaseerd moet zijn op het modernste entertainment, een party die vooral HIP moet zijn!

Op de fraai verlichte dansvloer genieten jullie van de door de DJ geplugde house of de meest populaire trendy Dance of Trance van dit moment. Hippe gastvrouwen serveren jullie op hippe wijze de hipste drankjes(hips…!) die door hippe cocktailshakers met de meest hyperhippe ingrediënten zijn gemixt.

Tussendoor treedt er een hippe zanger en/of hippe zangeres voor jullie op, die uiteraard de hipste songs ten gehore zal brengen.

Deze hippe 4 uur durende party zal worden vastgelegd door een professionele fotograaf die de meest hippe foto’s van jullie zal maken!

Daarnaast staat er een heerlijk diner in buffetvorm voor jullie klaar gedurende de hele avond (4 uur). Jullie mogen ook nog onbeperkt gebruik maken van de drankjes uit de Hollandse bar.

Inclusief:
  • Ontvangst met cocktails
  • Professionele DJ
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar gedurende 4 uur
  • Uitgebreid Buffet
  • Borrelhapjes
  • Aankleding in stijl
  • Cocktailshakers
  • Toplocatie
  • Fotograaf

Optioneel:

- Live optreden trendy artiest
- Doorbitch
- Hippe gastvrouwen

Organiseer uw Feest in Eindhoven op maat!

Een gezellig, hip, trendy en bruisend Brabants Bedrijfsfeest, Bedrijfsparty, Vrijgezellenparty of Huwelijksfeest in Eindhoven organiseren? Met een speciaal thema en complete invulling? Eindhoven Excursies doet niet anders! Wij leveren de beste locaties, de mooiste decors en het mooiste Live Entertainment voor jullie feestje. Al onze themafeesten kunt u op maat invullen op basis van uw eigen wensen.

Met minder personen boeken dan staat aangegeven?

Het minimale aantal deelnemers voor dit themafeest van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan