Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Feestavond in Eindhoven

Details over dit uitje

Waar is dat feestje?Hier.... En wat voor feestje...maak van uw groepsuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsparty een bijzonder feestelijke happening tijdens de oergezellige Feestavond van Eindhoven Excursies. Wij zorgen voor een fraai aangekleed decor, een swingende DJ, een uitgebreid buffet en nog veel meer! Bovendien kunt u uw feestavond geheel op maat invullen met allerlei andere entertainers, spelshows, quizzes, stand-up comedy acts, goochelaars, smartlappenzangers en nog veel meer.

Wilt u het klein aanpakken of helemaal los gaan? Zoekt u een flinke dansvloer en een paar gezellige hostesses die alles in goede banen leiden? Bij Eindhoven Excursies kunt u gewoon alles regelen!

Een bijzonder familiefeest organiseren? Hier ons standaard recept: U luistert tijdens het eten en drinken naar de geluiden van de accordeonist en u ervaart u de originele Brabantse gezelligheid. Nadat u allemaal lekker gegeten en gedronken hebt, wordt u getrakteerd op een optreden van onze speciale zanger. Hij luistert het feest op en met het repertoire van beroemde Nederlandse artiesten of zet zijn carnavalsrepertoire in. Veel plezier!

Inclusief:
  • Accordeonist
  • Artiest / DJ
  • Uitgebreid buffet / diner
  • Toplocatie centrum Eindhoven
  • Onbeperkt bier, fris en huiswijn
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan