Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Brabantse Beach Party in Eindhoven

Details over dit uitje

Voor een echte Brabantse Beach Party aan het strand hoeven jullie Eindhoven echt niet uit. Eindhoven Excursies heeft al een prachtige locatie getransformeerd tot een met palmbomen ingerichte hawaiaanse oase. Goed idee voor een origineel thema voor jullie vrijgezellenfeest of een bedrijfsparty op basis van een uniek concept! Waan je lekker op het strand of rust even uit in je hangmat, geniet van het beste live entertainment, een professionele DJ en een voortreffelijk buffet.

Geniet van de lekkere strandmuziek, een sateetje op de barbecue en een cocktailtje die jullie niet kunnen weerstaan. De ruimte is compleet omgetoverd in een echt strand, met parasolletjes en hangmatten, een beetje zand en een paar aardige hostesses in bikini.

Tijdens deze party doen jullie mee aan een swingende Salsa workshop of dansen jullie onvervalste Disco hits die onze professionele DJ door de speakers laat knallen.

Daarnaast staat er een heerlijk diner in buffetvorm voor jullie klaar gedurende de hele avond (4 uur). Julie mogen onbeperkt gebruik maken van de drankjes uit de Hollandse bar.

Hoe zonnig willen jullie het hebben? Vooraf een volle maag halen met een haast overdadige BBQ? Ook dat kan geregeld worden! Informeer naar de mogelijkheden!

Inclusief:
  • Ontvangst met cocktail
  • DJ (Salsa, Beachhouse en Dance Classics)
  • Onbeperkt drankjes uit deHollandse bar gedurende 4 uur
  • Zomers buffet
  • Borrelhapjes
  • Salsaworkshop met optreden
  • Toplocatie
  • Fotograaf

Optioneel:

- Gastvrouwen
- Loungebanken
- Hangmatten
- Salsa band

Organiseer uw Feest in Eindhoven op maat!

Een gezellig, hip, trendy en bruisend Brabants Bedrijfsfeest, Bedrijfsparty, Vrijgezellenparty of Huwelijksfeest in Eindhoven organiseren? Met een speciaal thema en complete invulling? Eindhoven Excursies doet niet anders! Wij leveren de beste locaties, de mooiste decors en het mooiste Live Entertainment voor jullie feestje. Al onze themafeesten kunt u op maat invullen op basis van uw eigen wensen.

Met minder personen boeken dan staat aangegeven?

Het minimale aantal deelnemers voor dit themafeest van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan