040 82 00 108
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Wedding Planner & Cocktail Workshop in Eindhoven

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
The Wedding Planner & Cocktail Workshop in Eindhoven

Onze Wedding Planner game vindt plaats in het centrum van Eindhoven. Na afloop van dit spannende spel kunt u ook nog eens een volleerd cocktailshaker worden tijdens de cocktailworkshop van Eindhoven Excursies.

14.00 - 16.00 The Wedding Planner

Onze lovebirds hebben er alle vertrouwen in. Zij gaan trouwen en alles is geregeld. Alleen is er één probleempje. De ceremoniemeester is ziek! Jullie moeten er dus voor zorgen dat ons verliefde koppel een onvergetelijke trouwdag tegemoet kunnen zien.

Dit virtuele stadsspel wordt gespeeld in teamverband in hartje Eindhoven. De speciale app op onze tablets zal ervoor zorgen dat jullie onze bruid en bruidegom een onvergetelijke dag kunnen bezorgen.

Het doel is om punten te scoren en het liefst zo veel mogelijk. Er zijn benodigdheden die gekocht moeten worden voor de bruiloft en er zijn zaken die geregeld moeten worden. De belangrijkste zaken zijn vanzelfsprekend de trouwjurk en de trouwringen. Deze moeten op tijd afgeleverd worden op de feestlocatie of het stadhuis. Een bruiloft zonder jurk en ringen is natuurlijk geen ideale situatie. De tijd begint echter te dringen dus doe je best!

Helaas zijn er ook een aantal karakters die uw succes in de weg staan. Denk maar eens aan de gefrustreerde exen van onze bruid en bruidegom. Zij willen maar één ding en dat is dat deze bruiloft compleet in het water valt! Zorg er dus voor dat zij hier geen kans voor krijgen!

16.00 - 18.00 Cocktail workshop

Als jullie de bruiloft tot een goed einde hebben gebracht gaan jullie met hulp van zone professionele cocktailshaker aan de slag met het bedenken en creëren van de meest exotische en smakelijke cocktails. Na de masterclass van onze cocktailshaker gaan jullie zelf aan de slag en mogen jullie iedereen laten genieten van jullie eigengemaakte cocktail.

Wie mag zich aan het eind van de avond de beste cocktailshaker noemen?

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • The Wedding Planner Game met alle benodigdheden
  • Een prijs voor het winnende team
  • Cocktailworkshop
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Eindhoven starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van de markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Eindhoven Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Eindhoven Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Eindhoven is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Eindhoven Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Eindhoven Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Eindhoven Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan