Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Wedding Planner & Cocktail Workshop in Eindhoven

Details over dit uitje

Onze Wedding Planner game vindt plaats in het centrum van Eindhoven. Na afloop van dit spannende spel kunt u ook nog eens een volleerd cocktailshaker worden tijdens de cocktailworkshop van Eindhoven Excursies.

14.00 - 16.00 The Wedding Planner

Onze lovebirds hebben er alle vertrouwen in. Zij gaan trouwen en alles is geregeld. Alleen is er één probleempje. De ceremoniemeester is ziek! Jullie moeten er dus voor zorgen dat ons verliefde koppel een onvergetelijke trouwdag tegemoet kunnen zien.

Dit virtuele stadsspel wordt gespeeld in teamverband in hartje Eindhoven. De speciale app op onze tablets zal ervoor zorgen dat jullie onze bruid en bruidegom een onvergetelijke dag kunnen bezorgen.

Het doel is om punten te scoren en het liefst zo veel mogelijk. Er zijn benodigdheden die gekocht moeten worden voor de bruiloft en er zijn zaken die geregeld moeten worden. De belangrijkste zaken zijn vanzelfsprekend de trouwjurk en de trouwringen. Deze moeten op tijd afgeleverd worden op de feestlocatie of het stadhuis. Een bruiloft zonder jurk en ringen is natuurlijk geen ideale situatie. De tijd begint echter te dringen dus doe je best!

Helaas zijn er ook een aantal karakters die uw succes in de weg staan. Denk maar eens aan de gefrustreerde exen van onze bruid en bruidegom. Zij willen maar één ding en dat is dat deze bruiloft compleet in het water valt! Zorg er dus voor dat zij hier geen kans voor krijgen!

16.00 - 18.00 Cocktail workshop

Als jullie de bruiloft tot een goed einde hebben gebracht gaan jullie met hulp van zone professionele cocktailshaker aan de slag met het bedenken en creëren van de meest exotische en smakelijke cocktails. Na de masterclass van onze cocktailshaker gaan jullie zelf aan de slag en mogen jullie iedereen laten genieten van jullie eigengemaakte cocktail.

Wie mag zich aan het eind van de avond de beste cocktailshaker noemen?

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • The Wedding Planner Game met alle benodigdheden
  • Een prijs voor het winnende team
  • Cocktailworkshop
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan