Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Brunch in Eindhoven

Details over dit uitje

Ontdek het echte Eindhoven tijdens de Speurtocht Brunch van Eindhoven Excursies. Geen saaie vragen maar 'avontuur in 't kwadraat' en ook nog gecombineerd met bezoekjes aan de lekkerste restaurants. Uw groepsuitje of bedrijfsuitje krijgt een feestelijk, actief en gezellig karakter. Maak deze ontdekkingsreis door de stad Eindhoven samen met familie, vrienden of collega's.

U wordt van harte welkom geheten in het eerste restaurant van deze middag voor een korte uitleg over de speurtocht en een heerlijk voorgerecht. Daarna gaat u met een opdrachtboekje en routekaart als team aan de slag om uw weg door de stad te vinden. Los de puzzels op en maak een paar foto's om uw ontdekkingen te vereeuwigen. Creativiteit, doorzettingsvermogen en teambuilding zijn de noodzakelijke ingredienten om al uw opdrachten succesvol af te ronden.

Na de eerste etappe van de speurtocht gaat u genieten van een heerlijk gerecht in een Eindhovens restaurant met grote culinaire ambities, u kunt meteen eventjes uitrusten en met de voetjes omhoog! Laat uw vragenlijst niet ergens slingeren, de andere teams mogen uw antwoorden niet zien! Na het hoofdgerecht gaat het tweede gedeelte van de speurtocht beginnen!

Los samen met uw teamgenoten de lastige vragen en opdrachten op, u kunt daarna gaan genieten van een heerlijk dessert. Wie o wie zou er toch gewonnen hebben? Na het dessert begint uw begeleider met de prijsuitreiking.

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Speurtocht deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Speurtocht deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Een vragen- en opdrachtenboekje
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Met de dagarrangementen van Eindhoven Excursies ontdekt u 'Brabantstad Eindhoven' op feestelijke wijze. Wij maken van elk groepsuitje of bedrijfsuitje een bijzondere belevenis. Neem uw gehele familie of vriendengroep mee voor een uniek en gezellig dagje uit in en rond het centrum.

Het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan