Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pimp & Ho Party in Eindhoven

Details over dit uitje

Vrijgezellenfeest of knalfuif organiseren met vrienden of familie in het centrum van Eindhoven? Carnaval is maar een beperkt feestje en een 'minor event' vergeleken met de enige echte 'Pimp & Ho Party' van Eindhoven Excursies. Wij nemen jullie mee naar een geheel in stijl aangeklede ruimte voor een paar uur swingende disco, een exotische paaldansdemonstratie en nog veel meer vintage en sexy entertainment in originele Pimp & Ho stijl. Tussendoor genieten jullie van cocktails of een uitgebreid buffet.

Dat wordt maar liefst 4 uur lang genieten van een 'steamy' party met entertainment van de bovenste plank! Jullie worden welkom geheten door twee van onze sexy gastvrouwen die jullie knipogend een heerlijke cocktail aanbieden.

Vervolgens kunnen jullie deelnemen aan tal van leuke, sensuele en zinnenprikkelende activiteiten, zoals een bijzondere Pimp en Ho quiz, waar jullie sexy prijzen mee kunnen winnen.

Of even lekker swingen op de muziek die door een echte Disco-Pimp wordt gedraaid.

Natuurlijk is zo'n feestje niet compleet zonder een paaldans demonstratie. Alle activiteiten worden vastgelegd door een professionele fotograaf, zodat jullie thuis kunnen laten zien wat jullie allemaal hebben meegemaakt.

De Pimp & Ho party met een heerlijk buffet laten beginnen? Alles is mogelijk!

Inclusief:
  • Warm welkom met cocktail
  • DJ verkleed als pimp
  • Aankleding in stijl
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar gedurende 4 uur
  • Buffet
  • Borrelhapjes
  • Optreden zingende pimp of ho
  • Quiz met ludieke prijsjes
  • Toplocatie

Optioneel:

- 2 Gastvrouwen
- Paaldans demonstratie
- Fotograaf

Organiseer uw Feest in Eindhoven op maat!

Een gezellig, hip, trendy en bruisend Brabants Bedrijfsfeest, Bedrijfsparty, Vrijgezellenparty of Huwelijksfeest in Eindhoven organiseren? Met een speciaal thema en complete invulling? Eindhoven Excursies doet niet anders! Wij leveren de beste locaties, de mooiste decors en het mooiste Live Entertainment voor jullie feestje. Al onze themafeesten kunt u op maat invullen op basis van uw eigen wensen.

Met minder personen boeken dan staat aangegeven?

Het minimale aantal deelnemers voor dit themafeest van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan