Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

New Kids Party in Eindhoven

Details over dit uitje

Maaskantje beleven tijdens jullie bedrijfsfeest of vrijgezellenparty? Natuurlijk zit er een broodje Bakpau bij en springt die zachte 'g' soepeltjes van de tong! Bij Eindhoven Excursies laten wij jullie urenlang feesten in vintage New Kids stijl. Parkeer je gifgroene Opel Manta maar voor de deur en stap naar binnen. Een beetje op z'n Brabants bier consumeren en lekkere broodjes Bakpau eten… K... man!

Jullie gehele gezelschap wordt bij aanvang van deze originele New Kids Party van harte ontvangen door twee knettergekke gabberchicks. De ruimte die we voor dit feest hebben gereserveerd staat in centrum Eindhoven en is volledig omgetoverd in een NEW KIDS Warzone: als u uw ogen sluit, zult u zich helemaal in het echte Maaskantje wanen!

Los gaan op de meest foute jaren 90 hits staat als eerste op het programma, in de ether geslingerd door een onvervalste New Kids Diskjokkie. Naast de muziek van New Kids zullen er vanzelfsprekend 'normale' dance classics en verzoekjes gedraaid worden. Er staat een heerlijk diner in buffetvorm voor jullie klaar gedurende de hele avond (4 uur). Je mag onbeperkt, je hoort het goed; ONBEPERKT gebruik maken van de drankjes uit onze Hollandse bar.

Tussendoor is er een optreden van de Zingende Kamper (meezingen wordt toegestaan..) en kunnen jullie laten zien hoeveel jullie weten van de denderende jaren negentig in de New Kids 90’s Quizzzzz.

De hele avond zal worden vastgelegd door een professionele fotograaf, zodat jullie dit feest niet snel zullen kunnen vergeten! Zoone groote vuurbal jonguh…!

Inclusief:
  • DJ
  • Aankleding in stijl
  • Buffet
  • Onbeperkt drankjes ut de Hollandse bar gedurende 4 uur
  • Borrelhapjes
  • 90’s quiz
  • Toplocatie
  • Fotograaf

Optioneel:

- 2 Gastvrouwen
- Optreden Zingende Kamper
- Workshop 'Hakken'

Organiseer uw Feest in Eindhoven op maat!

Een gezellig, hip, trendy en bruisend Brabants Bedrijfsfeest, Bedrijfsparty, Vrijgezellenparty of Huwelijksfeest in Eindhoven organiseren? Met een speciaal thema en complete invulling? Eindhoven Excursies doet niet anders! Wij leveren de beste locaties, de mooiste decors en het mooiste Live Entertainment voor jullie feestje. Al onze themafeesten kunt u op maat invullen op basis van uw eigen wensen.

Met minder personen boeken dan staat aangegeven?

Het minimale aantal deelnemers voor dit themafeest van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan