040 82 00 108
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Eindhoven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

New Kids Party in Eindhoven

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
New Kids Party in Eindhoven

Maaskantje beleven tijdens jullie bedrijfsfeest of vrijgezellenparty? Natuurlijk zit er een broodje Bakpau bij en springt die zachte 'g' soepeltjes van de tong! Bij Eindhoven Excursies laten wij jullie urenlang feesten in vintage New Kids stijl. Parkeer je gifgroene Opel Manta maar voor de deur en stap naar binnen. Een beetje op z'n Brabants bier consumeren en lekkere broodjes Bakpau eten… K... man!

Jullie gehele gezelschap wordt bij aanvang van deze originele New Kids Party van harte ontvangen door twee knettergekke gabberchicks. De ruimte die we voor dit feest hebben gereserveerd staat in centrum Eindhoven en is volledig omgetoverd in een NEW KIDS Warzone: als u uw ogen sluit, zult u zich helemaal in het echte Maaskantje wanen!

Los gaan op de meest foute jaren 90 hits staat als eerste op het programma, in de ether geslingerd door een onvervalste New Kids Diskjokkie. Naast de muziek van New Kids zullen er vanzelfsprekend 'normale' dance classics en verzoekjes gedraaid worden. Er staat een heerlijk diner in buffetvorm voor jullie klaar gedurende de hele avond (4 uur). Je mag onbeperkt, je hoort het goed; ONBEPERKT gebruik maken van de drankjes uit onze Hollandse bar.

Tussendoor is er een optreden van de Zingende Kamper (meezingen wordt toegestaan..) en kunnen jullie laten zien hoeveel jullie weten van de denderende jaren negentig in de New Kids 90’s Quizzzzz.

De hele avond zal worden vastgelegd door een professionele fotograaf, zodat jullie dit feest niet snel zullen kunnen vergeten! Zoone groote vuurbal jonguh…!

Inclusief:
  • DJ
  • Aankleding in stijl
  • Buffet
  • Onbeperkt drankjes ut de Hollandse bar gedurende 4 uur
  • Borrelhapjes
  • 90’s quiz
  • Toplocatie
  • Fotograaf

Optioneel:

- 2 Gastvrouwen
- Optreden Zingende Kamper
- Workshop 'Hakken'

Organiseer uw Feest in Eindhoven op maat!

Een gezellig, hip, trendy en bruisend Brabants Bedrijfsfeest, Bedrijfsparty, Vrijgezellenparty of Huwelijksfeest in Eindhoven organiseren? Met een speciaal thema en complete invulling? Eindhoven Excursies doet niet anders! Wij leveren de beste locaties, de mooiste decors en het mooiste Live Entertainment voor jullie feestje. Al onze themafeesten kunt u op maat invullen op basis van uw eigen wensen.

Met minder personen boeken dan staat aangegeven?

Het minimale aantal deelnemers voor dit themafeest van Eindhoven Excursies is specifiek aangegeven om de minimale prijs te bepalen. U kunt uiteraard voor minder personen boeken maar moet dan wel rekenen op een iets hogere gemiddelde prijs per persoon.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Eindhoven starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van de markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Eindhoven Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Eindhoven Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Eindhoven is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Eindhoven Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Eindhoven Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Eindhoven Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan